Οι BTS μιλούν για την αμφισβήτηση των στερεοτύπων της αρρενωπότητας

0

«Η κοινωνία πρέπει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση», σημειώνουν οι BTS

Οι BTS μίλησαν στο «Esquire» για την αμφισβήτηση των στερεοτύπων της αρρενωπότητας και για τη σχέση που έχουν με τους πολυάριθμους θαυμαστές τους.

Ο Suga λέει στο περιοδικό: «Υπάρχει αυτή η κουλτούρα όπου η αρρενωπότητα καθορίζεται από ορισμένα συναισθήματα, χαρακτηριστικά. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις».

«Τι σημαίνει να είσαι αρσενικός; Οι συνθήκες των ανθρώπων ποικίλλουν μέρα με τη μέρα. Μερικές φορές είσαι σε καλή κατάσταση, μερικές φορές δεν είσαι. Με βάση αυτό, έχεις μια ιδέα για τη σωματική υγεία σου. Και το ίδιο ισχύει και ψυχικά. Κάποιες ημέρες είσαι σε καλή κατάσταση και κάποιες δεν είσαι», συνέχισε.

«Πολλοί προσποιούνται ότι είναι εντάξει, λέγοντας ότι δεν είναι “αδύναμοι” σαν να τους έκανε αδύναμους αν το έλεγαν. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Οι άνθρωποι δεν θα πουν ποτέ ότι είσαι αδύναμος αν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι τόσο καλή. Θα πρέπει να είναι το ίδιο και για την ψυχική κατάσταση. Η κοινωνία πρέπει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esquire (@esquire)

Οι BTS μίλησαν επίσης και για την επιτυχία τους «Dynamite».

«Το “Dynamite” δεν θα ήταν εδώ αν δεν υπήρχε ο COVID-19. Για αυτό το τραγούδι, θέλαμε να ήμασταν άνετοι και απλοί και αισιόδοξοι. Όχι, βαθιά vibes ή σκιές. Θέλαμε απλώς να ήμασταν άνετοι», σχολίασε ο RM.

Ο Jin πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους θαυμαστές μας το μήνυμα της γιατρειάς και της παρηγοριάς. Δεν ήταν στην πραγματικότητα το σχέδιο μας να κατακτήσουμε τον κόσμο όταν κυκλοφορούσαμε το “Dynamite”».

Ο RM, ο επικεφαλής των BTS, αναφέρθηκε ακόμα στη σχέση του συγκροτήματος με τους θαυμαστές του, γνωστοί ως ARMY.

«Εμείς και το ARMY γεμίζουμε πάντα ο ένας τις μπαταρίες του άλλου. Όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι, όταν ακούμε τις ειδήσεις από όλο τον κόσμο, τα προγράμματα διδασκαλίας και τις δωρεές και κάθε καλό πράγμα, αισθανόμαστε υπεύθυνοι για όλα αυτά», είπε.

Share.