Οι BTS μοιράζονται το εναλλακτικό video του «Dynamite»

0

Πλάνα από διαφορετικές γωνίες και αδημοσίευτες σκηνές συνθέτουν το εναλλακτικό video για το «Dynamite» των BTS.

Οι BTS κυκλοφορούν ένα εναλλακτικό music video για το νέο τους αγγλόφωνο single «Dynamite», το οποίο έχει προκαλέσει απίστευτα μεγέθη παροξυσμού στους φανατικές θαυμαστές του συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο.

Το «Dynamite» δόθηκε στο φως της δημοσιότητας την προηγούμενη Παρασκευή (21/08) και το music video που το συνοδεύει έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων προβολών μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του για να σημειώσει το καλύτερο ντεμπούτο στα χρονικά του YouTube.

Συγκεκριμένα το «Dynamite» συγκέντρωσε 101,1 εκατομμύρια προβολές, όπως επιβεβαίωσε επίσημα το YouTube, ενώ την πρεμιέρα για το music video του τραγουδιού παρακολούθησαν πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες.

Κυριαρχώντας ξανά την πρώτη θέση στη λίστα των βίντεο που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές μέσα σε 24 ώρες, οι BTS ευχαριστούν το κοινό για την αμέριστη στήριξη με μία προγραμματισμένη έκπληξη.

Αυτή τη φορά το δημοφιλές boy band της K-pop μουσικής παρουσιάζει το «Dynamite» μέσα από ένα διαφορετικό σκηνοθετικό πρίσμα, συνδυάζοντας πλάνα από διαφορετικές γωνίες και αδημοσίευτες σκηνές.

Όπως και στο αρχικό video του «Dynamite», έτσι και σε αυτήν την περίπτωση τη σκηνοθεσία υπογράφει ο στενός συνεργάτης του γκρουπ, Yong Seok Choi.

Οι Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook διασκεδάζουν με την ψυχή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε διάφορα σκηνικά, από τα δωμάτιά τους και ένα πολύχρωμο γήπεδο μπάσκετ μέχρι ένα χώρο fast food και ένα δισκοπωλείο, μεταδίδοντας στους θεατές την ενέργειά τους.

Share.