Οι BTS στέλνουν μήνυμα ελπίδας: «Ας φανταστούμε και πάλι τον κόσμο μας»

0

«Εάν οι φωνές μας μπορούν να δώσουν δύναμη στους ανθρώπους, τότε αυτό θέλουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», τονίζουν οι BTS.

Οι BTS έστειλαν ένα μήνυμα ελπίδας με ένα βίντεο που δημοσίευσε η UNICEF και το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, στο περιθώριο της 75ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στο βίντεο, τα μέλη του συγκροτήματος μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να διαχειριστούν το lockdown εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού μιλώντας στα αγγλικά και τα κορεάτικα, ενώ ενθάρρυναν τους θαυμαστές του να μην χάσουν το θετικό πνεύμα τους.

«Ας φανταστούμε και πάλι τον κόσμο μας», είπε ο αρχηγός των BTS, ο RΜ.

«Μπορεί να μοιάζει πως είναι πάντα νύχτα και ότι θα είμαστε πάντα μόνοι, όμως η νύχτα είναι πάντα σκοτεινότερη πριν από το πρώτο φως της ημέρας», πρόσθεσε.

«Εάν οι φωνές μας μπορούν να δώσουν δύναμη στους ανθρώπους, τότε αυτό θέλουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ανέφερε ο Jungkook, μέλος του συγκροτήματος.

Οι BTS έγιναν πρόσφατα το πρώτο κορεατικό συγκρότημα που κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100.  Το «Dynamite», το πρώτο τραγούδι τους στην αγγλική γλώσσα,  συγκέντρωσε σχεδόν 34 εκατομμύρια streams στις ΗΠΑ και σημείωσε 300.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Η επιτυχία τους στον ψηφιακό κόσμο -και όχι μόνο- είναι τέτοια που τον Οκτώβριο του 2016 το Billboard τους τοποθέτησε στην πρώτη θέση του Social 50 Chart με βάση την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχουν περάσει 198 εβδομάδες και οι BTS εξακολουθούν βρίσκονται στο νούμερο ένα στο εν λόγω chart.

Share.