Οι BTS στέλνουν μήνυμα ελπίδας με το «Life Goes On»

0

Το νέο single των BTS υπενθυμίζει ότι «η ζωή συνεχίζεται».

Οι BTS στέλνουν μήνυμα ελπίδας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μέσα από το τραγούδι «Life Goes On» από το νέο άλμπουμ τους «BE».

Το θέμα «Life Goes On» (Η ζωή συνεχίζεται) έχει αναφερθεί αρκετές φορές από τους BTS τους τελευταίους μήνες.

«Η ζωή συνεχίζεται, ας ζήσουμε» ήταν επίσης το κύριο μήνυμα που πέρασε το συγκρότημα της K-pop μέσα από την ομιλία που έδωσε πριν λίγο καιρό στην 75η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Το «Life Goes On» απέκτησε εικόνα με ένα κινηματογραφικό video υψηλής αισθητικής το οποίο σκηνοθέτησε ο Jungkook, το πρώτο μέλος των BTS που αναλαμβάνει να δώσει μορφή σε ένα από τα τραγούδια του συγκροτήματος.

Το music video του single έχει ήδη συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές και βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στις τάσεις του YouTube σε πλήθος χωρών, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδα.

Το video για το «Life Goes On» καταγράφει τη ζωή των μελών των BTS στον καιρό της πανδημίας και αποτυπώνει πόσο πολύ έχει αλλάξει ο κόσμος γύρω τους αυτήν την περίοδο.

Τα μέλη του boy band κάνουν πιτζάμα πάρτι και τρώνε πίτσα, παίζουν video games και παρακολουθούν ταινίες. Ωστόσο καμία δραστηριότητα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό που αισθάνονται όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, στην οποία τελικά φαντάζονται ότι βρίσκονται.

Οι BTS μίλησαν για το «Life Goes On» σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που έδωσαν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «BE».

«Το συναίσθημα που ήθελα να εκφράσω είναι η θλίψη και η λαχτάρα που αισθανθήκαμε επειδή η περιοδεία μας ακυρώθηκε λόγω του COVID-19 και επειδή δεν μπορούσαμε να δούμε το ARMY πολύ», δήλωσε ο Jungkook. «Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το βίντεο που ανέλαβα και δούλεψα σκληρά γι’ αυτό κυκλοφόρησε ως μουσικό βίντεο», είπε.

Ο RM εξήγησε ότι είναι ένα τραγούδι «λίγο περισσότερο βαρύ, ειλικρινές και απαλό», ωστόσο σημείωσε ότι είναι κοντά στο «Dynamite».

Ο Jimin τόνισε επίσης ότι το «Life Goes On» συνδέεται άμεσα με την ονομασία που έδωσε το συγκρότημα στο νέο άλμπουμ του. «Ο τίτλος “BE” είναι ρήμα, είναι μια πολύ ανοιχτή έννοια. Στις συζητήσεις μας το “η ζωή συνεχίζεται” εμφανιζόταν ως μια επαναλαμβανόμενη ιδέα», είπε.

Οι BTS θα τραγουδήσουν το «Life Goes On» στα American Music Awards 2020, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Share.
Scroll Up