Οι BTS στην 75η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

0

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υποδέχεται ξανά τους BTS.

Οι BTS θα μεταφέρουν «μήνυμα ελπίδας» κατά τη διάρκεια της 75ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών αυτήν την εβδομάδα.

Οι superstar της Κ-pop θα μιλήσουν για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι μελλοντικές γενιές λόγω του COVID-19, σύμφωνα με την εφημερίδα The Korean Herald.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Οι BTS κλήθηκαν επίσης να μιλήσουν στην 73η Γενική Συνέλευση το 2018.

Το συγκρότημα συνεργάζεται με τη UNICEF από το 2017 στο πλαίσιο της εκστρατείας «Love Myself» για τον τερματισμό της βίας κατά των νέων.

Σύμφωνα με την Κορεατική Επιτροπή στη UNICEF, το «μήνυμα ελπίδας» των BTS θα μεταδοθεί σήμερα Τετάρτη κατά τη διάρκεια της συνάντησης υψηλού επιπέδου της Ομάδας Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας.

Η Ομάδα Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα το 2020 για να συζητήσει θέματα ασφάλειας της υγείας, όπως ο COVID-19.

Περιλαμβάνει 40 κράτη – μέλη του ΟΗΕ και συμπροεδρεύουν οι Νότια Κορέα, Δανία, Σιέρα Λεόνε, Κατάρ και Καναδάς.

Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι το πρώτο κατά σειρά κύριο όργανο του ΟΗΕ, του οποίου η σύσταση, οι επιμέρους αρμοδιότητες και τα καθήκοντα προβλέπονται από τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ.

Η ετήσια τακτική σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης ξεκινά την τρίτη Τρίτη κάθε Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο. Οι σύνοδοι πραγματοποιούνται στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Share.