Οι Coldplay ετοιμάζουν νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Music Of The Spheres» Το lockdown δεν σταμάτησε τους Coldplay.

0

Οι Coldplay φαίνεται πως ετοιμάζουν ένα νέο άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο «Music Of The Spheres».

Μια πηγή κοντά στο συγκρότημα επιβεβαίωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι οι Coldplay ηχογραφούν νέα μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, μια κατάσταση που θα αποτυπωθεί στο ένατο άλμπουμ τους.

«Ο Chris (Martin) και οι συνεργάτες του έκαναν νύξεις για λίγο, αλλά τώρα τελικά ξεκινούν», είπε η πηγή. «Ήταν απασχολημένοι με τη δημιουργία νέας μουσικής κατά τη διάρκεια του lockdown και όλα θα καταλήξουν στο δίσκο, ο οποίος έχει τον προσωρινό τίτλο “Music Of The Spheres”».

Η μπάντα έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου «Music Of The Spheres» και την εμπορική χρήση του σε «προϊόντα και σε όλα όσα χρειάζονται για μια περιοδεία».

«Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για όλους τους εμπλεκόμενους», σημείωσε η πηγή.

Αυτή θα είναι η επόμενη δισκογραφική δουλειά των Coldplay μετά το «Everyday Life», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και έγινε το όγδοο συνεχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που ανέβηκε στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτό το project θα ανέβει κατευθείαν στην κορυφή», επισήμανε η πηγή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Coldplay ότι η φράση «Music Of The Spheres» είχε τυπωθεί στο κέντρο του βινυλίου για το «Everyday Life», ενώ από κάτω υπήρχε μια μικροσκοπική σημείωση που έγραψε «Οι Coldplay έρχονται σύντομα».

Share.