Οι Coldplay με το νέο «Aliens» υποστηρίζουν τους μετανάστες που διασχίζουν τη Μεσόγειο!

0

Το τραγούδι «Aliens» που παρουσιάστηκε σε ειδική είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ  «Kaleidoscope» που κυκλοφορεί σύντομα.
Το βρετανικό ποπ-ροκ συγκρότημα Coldplay κυκλοφόρησε ένα νέο σινγκλ τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την υποστήριξη των προσφύγων που διασχίζουν με κίνδυνο της ζωής τους τη Μεσόγειο, προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.
Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του «Aliens» θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (σ.σ. MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών), οργάνωση που στέλνει ομάδες αναζήτησης και διάσωσης σε βοήθεια των χιλιάδων προσφύγων που κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι μέσα απ’ την Μεσόγειο.
Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν Ίνο, το Βρετανό μουσικό και παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.
Η τελευταία δουλειά των Coldplay πριν από το «Kaleidoscope», ήταν το άλμπουμ «A Head Full of Dreams» που κυκλοφόρησε το 2015 και όπως είχε αφήσει τότε να εννοηθεί το συγκρότημα θα ήταν και η τελευταία φουλ δουλειά τους.

Ακόμα να το ακούσετε;

Share.