Οι Disclosure συστήνουν το καινούργιο άλμπουμ «Energy»

0

Καινούργιο άλμπουμ από τους Disclosure μετά από πέντε χρόνια.

Το υποψήφιο για Grammy δίδυμο των Disclosure κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music το νέο άλμπουμ του «Energy».

Το τρίτο studio album των αδελφών Guy και Howard Lawrence έρχεται πέντε χρόνια μετά το δίσκο «Caracal», το οποίο κατέκτησε την κορυφή του βρετανικού chart και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του chart των Top Dance / Electronic Albums στο Billboard.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, οι Disclosure αποκαλύπτουν το επίσημο video για το τραγούδι με τη συμμετοχή της Kehlani και της Syd, σε σκηνοθεσία του Kid Studio.

Το «Birthday» εξερευνά βαθύτερα των R&B ήχο με τον οποίο άρχισε να πειραματίζεται το δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής στο άλμπουμ «Caracal».

Εκτός από την Kehlani και τη Syd, οι Disclosure συναντούν στα 11 τραγούδια του νέου άλμπουμ τους ταλαντούχους και έμπειρους καλλιτέχνες όπως οι Kelis, Channel Tres, Aminé, Slowthai, Mick Jenkins, Fatoumata Diawara, Blick Bassy και Common.

Στην deluxe έκδοση του «Energy» περιλαμβάνονται εννέα επιπλέον κομμάτια, μεταξύ των οποίων και οι δύο συμπράξεις του διδύμου με τον Khalid στα singles «Talk» (υποψήφιο για την «Ηχογράφηση της Χρονιάς» στα Βραβεία Grammy του 2020) και «Know Your Worth».

Παράλληλα, οι Disclosure ένωσαν τις δυνάμεις τους με την κολεκτίβα Blockworks και την Island Records για να δημιουργήσουν μέσα στην πλατφόρμα του video game Minecraft έναν εικονικό κόσμο εμπνευσμένο από το άλμπουμ «Energy».

Το κοινό μπορεί να συνδεθεί στον σέρβερ των Disclosure στο παιχνίδι και να περιηγηθούν σε υπέροχους λόφους, ρέματα και σκοτεινά σπήλαια. Το περιβάλλον έχει δημιουργηθεί από 100 εκατομμύρια κύβους, οι οποίοι σχηματίζουν ένα εκπληκτικό μωσαϊκό του εξωφύλλου του «Energy».

Το ταξίδι αυτού του άλμπουμ συνάντησε πολλές ανατροπές καθώς η πανδημία άλλαξε τον κόσμο, ενώ και ο ίδιος ο Guy Lawrence αποκαλύπτει ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Όπως το νερό που δημιουργεί νέους παραποτάμους ή διαβρώνει σιγά-σιγά τις όχθες, οι Disclosure σχεδίασαν προσεκτικά και συνειδητά την πορεία τους μέχρι την κυκλοφορία του «Energy».

Share.