Οι Evanescence παρουσιάζουν τη νέα έκδοση του «Bring Me To Life»

0

Με συμφωνικό πλαίσιο επαναπροσδιορίζουν οι Evanescence τα τραγούδια της σταδιοδρομίας τους.

Οι Evanescence παρουσιάζουν τη νέα έκδοση του «Bring Me To Life», της δημοφιλέστερης επιτυχίας τους.

Ιδρύθηκαν το 1995 από την Amy Lee και τον Ben Moody για να εξελιχθούν σε ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα της δεκαετίας του 2000. Από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, το «Fallen» (2003), έστρεψαν την προσοχή της μουσικής βιομηχανίας επάνω τους, κερδίζοντας την επόμενη χρονιά δύο βραβεία Grammy σε σύνολο πέντε υποψηφιοτήτων.

Ο τέταρτος δίσκος των Evanescence θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους, καθώς θα προσεγγίσουν εκ νέου, με συμφωνική ενορχήστρωση και ηλεκτρονικά μουσικά στοιχεία, το υλικό που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα και το οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό στη συναυλία του σχήματος στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουλίου.
Το άλμπουμ τιτλοφορείται «Synthesis» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το πρώτο single που προλογίζει το εγχείρημα είναι η κορυφαία επιτυχία «Bring Me To Life» από το «Fallen» και επί του παρόντος αποτελεί το μόνο επιβεβαιωμένο τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στο «Synthesis».

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι μαζί με τις εξαιρετικές διασκευές θα υπάρχουν και δύο νέες δημιουργίες.

Η κεντρική τραγουδίστρια των Evanescence, η Amy Lee, σχολιάζει για την απόπειρα της μπάντας:

«Για εμένα, αυτό είναι ένα έργο ολικού πάθους. Υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα στη μουσική μας, κάτω από τα τεράστια ντραμς και τις κιθάρες. Πάντα ήθελα να καταδείξω τις όμορφες ενορχηστρώσεις και τα στοιχεία προγραμματισμού του David Campbell και αυτή η ιδέα έχει γυρίσει σε πλήρη επαναδιάλυση, με πλήρη ορχήστρα και όχι μόνο με χορδές, με περίτεχνο προγραμματισμό και πειραματισμό.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα περιοδεύσουμε με ορχήστρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα εμφανίζομαι με αυτόν τον τρόπο, εστιάζοντας στα φωνητικά και στο συναίσθημα και στην ιστορία που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη για το νέο υλικό σε αυτό το άλμπουμ. Εκτός από τα δύο νέα τραγούδια, υπάρχουν πολλές όμορφες στιγμές.

Ως σύνολο, (ο δίσκος) «ρέει» σαν ένα μεγάλο, δυναμικό soundtrack.»

Share.