Οι Fifth Harmony χωρίζουν για χάρη της σόλο καριέρας;

0

Αναταραχές θα προκαλέσει στο κοινό των Fifth Harmony το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι τα μέλη του συγκροτήματος θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Μία είδηση που ξαφνιάζει και θα συζητηθεί δημοσιεύει αποκλειστικά η βρετανική «The Sun» αναφορικά με το μέλλον των Fifth Harmony.

Το γυναικείο γκρουπ, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο τα τελευταία πέντε χρόνια, φέρεται να χωρίζει τους δρόμους του προς χάρη της σόλο καριέρας των μελών του.
Εννέα μήνες έπειτα από την αποχώρηση της Camila Cabello από το σχήμα, υπάρχει η πιθανότητα να ακολουθήσουν την ίδια πορεία και τα υπόλοιπα τέσσερα κορίτσια.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της «The Sun», η Ally Brooke, η Normani Kordei, η Dinah Jane και η Lauren Jauregui έχουν ήδη δεχθεί από τη δισκογραφική εταιρεία τους, την Epic Records (Sony Music), πρόταση για σόλο συμβόλαια. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα. Θα μπορούσαν να επανασυνδέονται περιστασιακά.

Οι Fifth Harmony έχουν ως μέντορα το Βρετανό παραγωγό Simon Cowell, καθώς σχηματίστηκαν στο «The X Factor» το 2012, ο οποίος έχει επιλέξει την ίδια οδό και για άλλο ένα δημοφιλές συγκρότημα, τους One Direction. Έπειτα από το οριστικό «αντίο» του Zayn, ο Harry Styles, ο Niall Horan, ο Liam Payne και ο Louis Tomlinson επικεντρώθηκαν στην προσωπική διαδρομή τους, ενώ το η δράση του boy band έχει τεθεί σε προσωρινή(;) παύση.

Μία πηγή από τη δισκογραφική εταιρεία των 5H σχολιάζει ότι «η Epic πιστεύει πως κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να γίνει μία superstar».

Την προηγούμενη Παρασκευή (25/08), οι Fifth Harmony κυκλοφόρησαν τη νέα και τρίτη δισκογραφική δουλειά τους, ενώ το βράδυ της Κυριακής 27 Αυγούστου τραγούδησαν ζωντανά στη σκηνή των MTV Video Music Awards, όπου κέρδισαν το βραβείο του «Καλύτερου Pop Video» για το «Down».

Share.