Οι Marcus & Martinus θα σε κάνουν να πιστέψεις στην αγάπη

0

Το καινούριο τραγούδι του παρουσιάζει το δίδυμο των Marcus & Martinus που έχει προκαλέσει σκιρτήματα στις νεανικές καρδιές.

Οι Marcus & Martinus θα σε κάνουν να πιστέψεις στην αγάπη.

Μετά τις εκρηκτικές εμφανίσεις στην Αθήνα στην «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» και στην ελληνική τηλεόραση, το δίδυμο που προκαλεί παροξυσμό στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες επιστρέφει με νέο single και διάθεση για ατελείωτο χορό.

Με σχεδόν πέντε εκατομμύρια fans σε Instagram, Musical.ly και Vevo / YouTube σε συνδυασμό, με τη σκανδιναβική εφηβική αισθητική οι Marcus & Martinus βρίσκονται ένα βήμα πριν να γίνουν το επόμενο μεγάλο πανευρωπαϊκό φαινόμενο!

Μετά την αρχική τρέλα που δημιούργησαν σε όλη την περιοχή των σκανδιναβικών χωρών το περασμένο έτος, τα αγόρια έχουν τους τελευταίους μήνες επεκτείνει την φήμη τους σε νέα εδάφη, δημιουργώντας πανδαιμόνιο όταν επισκέπτονται χώρες σε όλη την Ευρώπη, από τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Αυστρία μέχρι την Πολωνία και την Ελλάδα.

Το νέο single «Make You Believe In Love» διαθέτεται την παραγωγή του βραβευμένου με Grammy παραγωγού Red One (Lady Gaga, Nicki Minaj, One Direction, Jason Derulo) και θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ των Marcus & Martinus με τίτλο «Times».

Share.
Scroll Up