Οι Sophie and the Giants κυκλοφορούν το single «Right Now»

0

Οι Sophie and the Giants θέλουν να φέρουν λίγη χαρά στις ζωές μας.

Το βρετανικό indie-pop συγκρότημα των Sophie and the Giants δίνει συνέχεια στην ανοδική τροχιά του με το νέο single «Right Now», το οποίο κυκλοφορεί από τη Universal Music.

Το «Right Now» είναι ένα δυναμικό electro-pop κομμάτι που απογειώνεται από την εκστατική ερμηνεία της Sophie.

Το τραγούδι είναι μια ωδή στις καλές στιγμές που λείπουν σε όλους μας και ξέρουμε ότι θα έρθουν ξανά, μια αχαλίνωτη έκφραση χαράς και ελευθερίας που έχει σχεδιαστεί για να φέρει χαρά στη ζωή των ανθρώπων.

«Σε μια περίοδο που νιώθουμε χαμένοι και κολλημένοι σε έναν ατελείωτο κύκλο, θέλουμε να νιώσουμε και πάλι τις έντονες στιγμές της ζωής και το θέλουμε τώρα περισσότερο από ποτέ», εξηγεί η frontwoman των Sophie and the Giants.

«Το “Right Now” είναι ένα τραγούδι για την απογοήτευση που αισθανόμαστε όλοι, για το ότι θέλουμε να αφεθούμε ξανά χαλαροί στον κόσμο. Ελπίζουμε οπουδήποτε κι αν βρίσκονται οι άνθρωποι να τους δώσει αυτή την αίσθηση, έστω και για μια στιγμή, ό,τι τα πάντα είναι δυνατά ξανά», προσθέτει.

Το «Right Now» φέρει τις υπογραφές της Sophie και του Mike Kintish, οι οποίοι μαζί συνεργάστηκαν επίσης με τον Tino Schmidt, γνωστό και ως Purple Disco Machine, για να δημιουργήσουν το τραγούδι «Hypnotized».

Το «Hypnotized» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες του 2020.

Έγινε τρεις φορές πλατινένιο στην Ιταλία, πλατινένιο στην Πολωνία και χρυσό σε επτά ακόμα χώρες της Ευρώπης. Επίσης έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 200 εκατομμυρίων streams, ενώ το music video του τραγουδιού μετρά 65 εκατομμύρια προβολές.

Την παραγωγή του single «Right Now» έχει φροντίσει το ανερχόμενο δίδυμο των Soda State.

Share.