Οι Years & Years αποκαλύπτουν το music video του «Starstruck»

0

Ο Olly Alexander δείχνει διαφορετικές πλευρές του εαυτού του σε ένα τραγούδι που προσφέρει «τρία λεπτά διαστρικής έκστασης».

Οι Years & Years αποκαλύπτουν το music video για το «Starstruck», το πρώτο τους single μετά το μετασχηματισμό τους σε ατομικό εγχείρημα του Olly Alexander.

Το music video, το οποίο γυρίστηκε στο ξενοδοχείο 5 αστέρων «Hotel Café Royal», κοντά στο φημισμένο Piccadilly Circus του Λονδίνου, δίνει έμφαση στις υποκριτικές ικανότητες του Olly Alexander καθώς ο τραγουδιστής και ηθοποιός υποδύεται δύο πολύ διαφορετικές εκδοχές του εαυτού του που κυνηγούν η μια την άλλη μέσα στο πολυτελές κτίριο.

Κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο YouTube για να γιορτάσει την κυκλοφορία του music video για το «Starstruck», ο Olly Alexander αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από μία μόλις εβδομάδα.

«Ήταν όλα πολύ γρήγορα. Είναι ένα από αυτά τα video που δεν περίμενα ποτέ να είναι έτσι. Δεν ήταν έτσι όπως το είχα σχεδιάσει αρχικά όμως είμαι τόσο χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκε», είπε.

Όσον αφορά το γεμάτο ζωντάνια τραγούδι «Starstruck», το οποίο κυκλοφορεί από την Polydor Records / Universal Music. ο ιθύνων νους των Years & Years εξήγησε σε προηγούμενες δηλώσεις του ότι «αναφέρεται στη βιασύνη που νιώθεις όταν είσαι με κάποιον που σου αρέσει».

«Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, πέρασα την προηγούμενη χρονιά στο σπίτι και ήθελα να δημιουργήσω κάτι εξαιρετικά θετικό και διασκεδαστικό για τον κόσμο (και τον εαυτό μου) για να χορέψουμε. Ό,τι κάνουμε ή οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε στη ζωή, νομίζω ότι αξίζουμε όλοι τρία λεπτά διαστρικής έκστασης», είπε.

Οι Years & Years ετοιμάζουν αυτή την περίοδο περισσότερή μουσική και συνεχίζουν να καινοτομούν αμφισβητώντας τις έννοιες της ταυτότητας και της σεξουαλικότητας με έναν τρόπο που είναι πρωτόγνωρος για την pop μουσική και έχει σίγουρα το αποτύπωμα του Olly Alexander.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.