Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake

0

Τον Justin Timberlake και την Anna Kendrick συνάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης χαρίζει τη φωνή του στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας «Trolls World Tour» (Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία) και επί τη ευκαιρία, πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake και την Anna Kendrick, οι οποίοι δανείζουν τις φωνές τους στην πρωτότυπη εκδοχή της ταινίας.

Η συνέντευξη προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open.

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αυτή να πω το ποίημά μου στη δικιά σας εκπομπή. Αραχτός στην αιώρα ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα να μιλήσουμε για κάτι που έγινε πολύ πριν από τώρα», αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης προλογίζοντας τη συνάντησή του με τους διάσημους αστέρες.

«Πριν τον κορονοϊό είχε προγραμματιστεί το τρίτο μου ταξίδι στην Αμερική και με την ευκαιρία αυτή και επερχόμενη την πιο χαρούμενη ταινία που έχετε δει, που βοήθησα και εγώ να μεταγλωττιστεί γιατί στην ελληνική την εκδοχή αντικατέστησα του Justin Timberlake τη φωνή. Οπότε κάποιος είχε την ιδέα τη φαεινή να στείλει εμένα ανταποκριτή να κάνω μία κουβέντα, δυστυχώς δεν είχα ρέντα…», συνεχίζει.

«Στην πρώτη ερώτηση τα χάνω που με κοιτούσαν σαν το χάνο, έχασα και τη λαλιά μου, ξέχασα και τα αγγλικά μου και θα ήταν αμαρτία αν αυτή την αμηχανία δεν τη μοιραστώ μαζί σας, μισή ντροπή δική μου η υπόλοιπη δική σας», λέει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Justin Timberlake έχει βάλει τη σφραγίδα και στο soundtrack της ταινίας «Trolls World Tour», το οποίο περιέχει 20 τραγούδια ερμηνευμένα από τον ίδιο τον Timberlake και από καλλιτέχνες όπως η Kelly Clarkson, o Anderson .Paak, η Mary J. Blige και άλλους.

Η ταινία «Trolls World Tour» θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Αυγούστου.

Share.