Ο Adam Levine των Maroon 5 θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

0

Το τέταρτο μέλος θα προσθέσουν στην ευτυχισμένη οικογένειά τους ο Adam Levine και η Behati Prinsloo.

Ο Adam Levine των Maroon 5 και η σύζυγός του, το supermodel Behati Prinsloo, θα γίνουν για δεύτερη φορά στη ζωή τους γονείς.

Το 28χρονο μοντέλο της «Victoria’s Secret» δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλιά της την Τετάρτη (14/09), για να αποκαλύψει σε όλους με αυτόν τον τρόπο ότι κυοφορεί το δεύτερο παιδί της.

«Γύρος δεύτερος», έγραψε στη λεζάντα, έχοντας φωτογραφίσει τον εαυτό της σε κατάσταση εγκυμοσύνης μπροστά από τον καθρέφτη.
Μία πηγή ανέφερε στο «Entertainment Tonight» ότι ο Adam Levnie πάντα μιλούσε για την επιθυμία για μία μεγάλη οικογένεια. «Αυτός και η Behati θέλουν πολλά παιδιά και θέλουν να είναι κοντά στην ηλικία», σχολίασε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης. «Ο Adam πετάει στα σύννεφα, όπως και η Behati. Αγαπούν την Dusty (σ.σ. την κόρη τους) και δεν μπορούν να περιμένουν να την κάνουν τη μεγάλη αδελφή», συνέχισε.

«Ο Adam έχει ήδη σιγουρευτεί ότι το πρόγραμμά του το επόμενο έτος διαθέτει το χρόνο που θα του επιτρέψει να απομακρυνθεί από τη δουλειά και να είναι με το νέο μωρό», προσθέτει η πηγή.

Εκτός από τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις τους, ο Adam Levine θα είναι για άλλη μία σεζόν στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού «The Voice», που ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη κόρη του κεντρικού τραγουδιστή των Maroon 5, η Dusty Rose, γεννήθηκε ένα χρόνο πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.

ROUND 2…..

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Share.