Ο Dominic Fike παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «What Could Possibly Go Wrong»

0

Ο Dominic Fike επιβεβαιώνει τη θέση του ως ένας από τους πιο αινιγματικούς pop stars της γενιάς του.

Ο Dominic Fike παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με τίτλο «What Could Possibly Go Wrong», το οποίο κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

Εκτός από νέα τραγούδια, το άλμπουμ περιλαμβάνει και singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, όπως το «Chicken Tenders» και το «Politics & Violence», το οποίο χαρακτηρίστηκε «ένα από τα καλύτερα τραγούδια» του καλλιτέχνη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Πρόσφατα ο Dominic Fike μοιράστηκε το video του «Fight Or Flight», για τις ανάγκες του οποίου έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, ενώ στη συνέχεια έδωσε και μια γεύση από το τραγούδι με το οποίο ανοίγει το άλμπουμ του, το «Come Here».

Η κυκλοφορία του άλμπουμ «What Could Possibly Go Wrong» καθυστέρησε λόγω διαμαρτυριών που εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Αμερική, με τον Dominic Fike να παίρνει θέση αποκαλύπτοντας τις προσωπικές εμπειρίες του με τη αστυνομική βία μέσω ενός δοκιμίου που έγραψε ο ίδιος.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης συνάντησε επίσης τον Kevin Abstract των Brockhampton σε μια συζήτηση που διασαφήνισε τις συνθήκες που περιβάλλουν το «What Could Possibly Go Wrong», ενώ συμμετείχε και στο video του τραγουδιού «Lockdown» του Anderson .Paak, το οποίο εστιάζει στο τρέχον πολιτικό κλίμα στις ΗΠΑ.

Ο Dominic Fike ήρθε στο επίκεντρο της προσοχής με την κυκλοφορία του EP «Don’t Forget About Me, Demos». Έκτοτε, εδραιώνει με σταθερά βήματα τη θέση του ως ένας από τους πιο αινιγματικούς pop stars της γενιάς του.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα είναι το single με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του, το «3 Nights» που έφτασε στο No. 1 του Alternative Airplay στο αμερικανικό Billboard και στο No. 3 του βρετανικού chart.

Το «3 Nights» έχει γίνει πλατινένιο σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Νέα Ζηλανδία, διπλά πλατινένιο στον Καναδά και πέντε φορές πλατινένιο στην Αυστραλία.

Share.
Scroll Up