Ο Drake κατέρριψε το ρεκόρ της Aretha Franklin και του Stevie Wonder

0

Ακόμα ένα ορόσημο για τον Drake.

Ο Drake κατέρριψε ρεκόρ με το «Laugh Now Cry Later».

Το τραγούδι του Καναδού ράπερ αφού πρώτα έφτασε στο No. 2 στο chart των Hot R&B / Hip-Hop Songs στο Billboard, ανέβηκε στη συνέχεια στο No. 1.

Με αυτό τον τρόπο το «Laugh Now Cry Later» είναι τώρα το 21ο τραγούδι του Drake που κατακτά την κορυφή του συγκεκριμένου chart, με τον ράπερ να καταρρίπτει το ρεκόρ για τον καλλιτέχνη με τα περισσότερα τραγούδια στο No. 1 της κατάταξης για τα Hot R&B / Hip-Hop Songs.

Το ρεκόρ είχαν έως τώρα η Aretha Franklin και ο Stevie Wonder, οι οποίοι ακολουθούν με 20 τραγούδια.

Drake - Laugh Now Cry Later (Official Music Video) ft. Lil Durk

Παράλληλα, το «Laugh Now Cry Later» έχει ανέβει μέχρι το No. 2 του Billboard Hot 100, αποτελώντας το 41ο τραγούδι του Drake που εμφανίζεται στο Top 10 chart. Ακολούθησε τον Οκτώβριο το 42ο τραγούδι του, χάρη στη συμμετοχή του στο «Mr. Right Now» των 21 Savage και Metro Boomin.

Το τραγούδι «Laugh Now Cry Later» με τη συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ Lil Durk αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του Drake, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Certified Lover Boy» και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.

Χρειάστηκαν έντεκα εβδομάδες για να φτάσει το «Laugh Now Cry Later» στην κορυφή των Hot R&B / Hip-Hop Songs, αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αναμονής στην ιστορία του Drake.

Το 2015 η επιτυχία του «Hotline Bling» βρέθηκε στο No. 1 αφού είχε συμπληρώσει ήδη 15 εβδομάδες στα charts.

Οι καλλιτέχνες με τα περισσότερα No. 1 στο chart των Hot R&B / Hip-Hop Songs

21 – Drake
20 – Aretha Franklin
20 – Stevie Wonder
17 – James Brown
16 – Janet Jackson
15 – The Temptations
13 – Marvin Gaye
13 – Michael Jackson
13 – Usher

Share.