Ο Drake πιστεύει ότι ο κόσμος «θα μισήσει» το άλμπουμ «Certified Lover Boy»

0

Σίγουρος είναι ο Drake για τις αντιδράσεις του κοινού για το νέο άλμπουμ του.

Ο Drake είναι έτοιμος για τα πιθανά αρνητικά σχόλια που θα λάβει για το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Certified Lover Boy», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Καναδός καλλιτέχνης προέβλεψε την ανταπόκριση του κοινού στο νέο άλμπουμ του κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο Instagram ο πατέρας του, Dennis Graham.

Αφού ένας χρήστης του Instagram επαίνεσε στα σχόλια το άλμπουμ «Views» του Drake, στη συζήτηση εμφανίστηκε ο ίδιος ράπερ για να εκφράσει τη δική του άποψη.

«Μίσησαν το “Views” όπως θα κάνουν με το “Certified Lover Boy”, αλλά είναι η μουσική που πρέπει να εξελιχθεί», έγραψε, υπερασπιζόμενος την τιμή του τέταρτου άλμπουμ του.

Ο Drake πιθανώς αναφέρεται στο γεγονός ότι πάντα δέχεται σκληρή κριτική και για το λόγο αυτό αναμένει ότι η κατάσταση δεν θα είναι διαφορετική με το «Certified Lover Boy», αν και μέχρι στιγμής λίγα είναι γνωστό για το περιεχόμενο του νέου άλμπουμ του.

Παρόλο που το «Views» δεν άρεσε σε πολλούς όταν κυκλοφόρησε το 2016, τελικά άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου και έγινε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ του Drake και ένα από τα πιο αγαπημένα των θαυμαστών του.

Ακόμα κι αν βγει αληθινή η πρόβλεψή του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το «Certified Lover Boy» θα πραγματοποιήσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως συμβαίνει με κάθε εγχείρημα του καλλιτέχνη.

Share.