Ο Harry Styles επενδύει σε ένα νέο χώρο συναυλιών στο Μάντσεστερ

0

Ο Harry Styles βρίσκει «εξαιρετικά συναρπαστική» την ιδέα να αποκτήσει το Μάντσεστερ ένα μεγάλο χώρο συναυλιών.

Οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής επαναπρογραμματίζουν τις περιοδείες τους έως το 2021, ο Harry Styles όμως κοιτάζει μπροστά και σχεδιάζει να είναι το πρώτο όνομα στο δικό του χώρο εκδηλώσεων, στον οποίο επενδύει χρήματα και ιδέες.

Ο Άγγλος τραγουδιστής είναι ένας από τους επενδυτές σε έναν νέο χώρο συναυλιών, επένδυση ύψους 350 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών (387,1  εκατομμύρια ευρώ) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με το όνομα Co-op Live.

Για το πρότζεκτ συνεργάζεται με την Oak View Group και φιλοδοξούν ότι θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αρένα συναυλιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αν όλα είναι εντάξει έως το 2023, ελπίζω ότι θα μου επιτρέψουν να δώσω συναυλία εκεί», είπε ο Harry Styles.

Μετά από 10 χρόνια κάνοντας περιοδείες στον κόσμο και δίνοντας συναυλίες που κατέρριπταν ρεκόρ σε αριθμό θεατών με τους One Direction, ο Harry Styles ξέρει τι θέλει από ένα χώρο, τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως συμμετέχων.

«Τελικά, είμαι θαυμαστής της μουσικής» είπε. «Μου αρέσουν τα σόου, μου αρέσει η ζωντανή μουσική».

Ο τραγουδιστής βρίσκει την ιδέα να δώσει στην «πόλη της μουσικής», το Μάντσεστερ, έναν ολοκαίνουργιο, μεγάλο χώρο συναυλιών «εξαιρετικά συναρπαστική».

Η πρώτη δουλειά του Harry Styles ήταν η διανομή εφημερίδων για ένα κατάστημα Co-op στο Holmes Chapel, παρέδιδε εφημερίδες πριν από το σχολείο, οπότε με τη συνεργασία με τον όμιλο αισθάνεται τώρα ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος.

Ο πατέρας του Harry Styles ζει στο Μάντσεστερ. Η βόρεια αγγλική πόλη τέθηκε πρόσφατα υπό αυστηρούς περιορισμούς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το Μάντσεστερ θα επιστρέψει. Θα το κάνει. Όπως οπουδήποτε, το θέμα είναι να προστατεύει ο ένας τον άλλον», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Share.
Scroll Up