Ο J Balvin κατεβαίνει στον «Βυθό του Μπικίνι» για το video του «Agua»

0

Ο J Balvin σε μια διασκεδαστική περιπέτεια στον «Βυθό του Μπικίνι».

Ο J Balvin και ο Tainy αποκαλύπτουν το music video που ντύνει με εικόνα τη μουσική συνάντησή τους στο single «Agua».

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The SpongeBob Movie: Sponge On The Run» (Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης) σε παραγωγή της Paramount Animation και του Nickelodeon.

Το «Agua» ξεκινά με ένα sample από το αυθεντικό μουσικό θέμα του «Μπομπ Σφουγγαράκη» για να εξελιχθεί σε μια πανδαισία tropical reggaeton ήχων.

Το music video του «Agua» προϊδεάζει τους θεατές για την επερχόμενη ταινία, με τον J Balvin να κατεβαίνει νοερά στο «Βυθό του Μπικίνι» και συναντά τους αγαπημένους χαρακτήρες του franchise σε μια διασκεδαστική περιπέτεια.

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής της reggaeton περνάει χρόνο με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τον Πάτρικ και τραγουδά και χορεύει μαζί τους, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Καλαμάρη, παίζει μαζί τους μπάσκετ με καβουροπάτι, ενώ προς το τέλος του video η παρέα επισκέπτεται ένα πολυτελές θέρετρο μέσα στο βυθό.

Εκεί εμφανίζονται και οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς: Η Σάντυ, ο Καλαμάρης, ο Κύριος Καβούρης και ο Πλαγκτόν.

Κατά τη διάρκεια του video μια μικρή cameo συμμετοχή κάνει και ο παραγωγός Tainy.

Το soundtrack του «The SpongeBob Movie: Sponge On The Run» θα κυκλοφορήσει από τις NEON16 και Interscope Records / Universal Music.

Η ταινία παραλείπει την έξοδο της στους κινηματογράφους και θα κάνει ντεμπούτο στις premium υπηρεσίες on demand και live streaming στην Αμερική στις αρχές του 2021 και στη συνέχεια θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην πλατφόρμα CBS All Access.

 

Share.