Ο J-Hope των BTS αποκαλύπτει την ολοκληρωμένη έκδοση του «Blue Side»

0

Τρία χρόνια μετά, ο J-Hope παρουσιάζει μια νέα έκδοση του «Blue Side» και κατ’ επέκταση του ίδιου του εαυτού του.

Ο J-Hope των BTS κυκλοφόρησε κάτι ιδιαίτερο για την τρίτη επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου του mixtape «Hope World» (2018).

Ο ράπερ πρόσφερε στο ARMY μια έκδοση τριών λεπτών του «Blue Side», του τραγουδιού με το οποίο έκλεινε το «Hope World». Η αρχική έκδοση του «Blue Side» είχε διάρκεια μόλις ενάμιση λεπτό.

Ο J-Hope έγραψε το «Blue Side» με τους παραγωγούς του κομματιού, Hiss noise και Adora.

Ο Κορεάτης σύγχρονος καλλιτέχνης Eddie Kang σχεδίασε το εξώφυλλο για την ολοκληρωμένη έκδοση του τραγουδιού, το οποίο περιλαμβάνει σκίτσα και σκαριφήματα των ονειρικών στίχων του «Blue Side».

Κατά τη διάρκεια σχολιασμού του mixtape που έκανε το 2018, ο J-Hope εξήγησε ότι στο «Blue Side» δεν τραγουδά για τη μελαγχολία, αλλά εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει σε όλες τις καλές στιγμές κάτω από τον γαλάζιο ουρανό.

«Δημιούργησα αυτό το τραγούδι πριν από τρία χρόνια, όλοι. Νομίζω ότι το έκανα μετά το “1 VERSE”. Εκείνη την εποχή… νομίζω ότι ήμουν πραγματικά σε κάτι μπλε, λίγη μπλε ατμόσφαιρα», είπε.

«Μου άρεσε ο άνεμος και ο ουρανός. Θέλω να επιστρέψω στην εποχή που ήμουν τόσο ανίδεος. Ο γαλάζιος ουρανός και ο άνεμος και γεμάτος καλές αναμνήσεις. Θέλω να επιστρέψω στην “Μπλε Πλευρά”. Γι’ αυτό μιλά το τραγούδι», τόνισε.

J-Hope

Τώρα, τρία χρόνια αργότερα, ο J-Hope μοιράστηκε μέσω του Bangtan Blog τις πιο πρόσφατες σκέψεις του σχετικά με την επεξεργασμένη έκδοση του τραγουδιού.

«Ήθελα να δείξω ότι αποκτώ λίγο μουσική ωριμότητα και, επιπλέον, το κυκλοφόρησα έχοντας μια έντονη επιθυμία να συνεχίσω να αμφισβητώ, να αναπτύσσομαι και να επιστρέφω εξελιγμένος», έγραψε.

Η ολοκληρωμένη έκδοση του «Blue Side» είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία του J-Hope μετά τη συνεργασία του το 2019 με την Becky G στο single «Chicken Noodle Soup».

Share.