Ο Jonas Blue συνεργάζεται με την AWA στο «Something Stupid»

0

Το νέο single του Jonas Blue.

Ο Jonas Blue ξεκινά το 2021 με καινούργια σχέδια και κυκλοφορεί το αδιαμφισβήτητο house banger «Something Stupid».

Ο πολυπλατινένιος DJ και μουσικός παραγωγός επιστρέφει στις dance ρίζες τους και δίνει συνέχεια στις συνεργασίες του με ανερχόμενα ταλέντα. Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις του με την R&B τραγουδίστρια AWA.

Το «Something Stupid» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ενέργεια που κορυφώνεται σε ένα ηλεκτρισμένο ρεφρέν, χρησιμοποιώντας συγχρόνως samples από τη θρυλική επιτυχία «Show Me Love» της Robin S από τη δεκαετία του 1990.

Οι συναρπαστικοί στίχοι της AWA αποτυπώνουν το άγχος και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στα πρώτα στάδια ενός έρωτα, συναισθήματα που μπλέκονται γλυκά με την αίσθηση ότι βρίσκεσαι εκτός ελέγχου, ενώ γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω πριν πεις «κάτι ηλίθιο».

Ο Jonas Blue δηλώνει: «Το 2020 ήταν τόσο δύσκολο για όλους μας και ήθελα πραγματικά να επιστρέψω το 2021 με λίγη θετική ενέργεια στο νέο μου single».

«Το εμβληματικό sample της Robin S μου έδωσε πραγματικά αυτή την αίσθηση στο στούντιο και όταν η AWA ήρθε και έδωσε την απίστευτη φωνή της, έδεσαν όλα μαζί. Ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι και να ξεκινήσει πραγματικά το 2021», προσθέτει.

Η AWA λέει για το «Something Stupid»: «Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που θα συμμετείχα σε αυτό το τραγούδι όταν το άκουσα για πρώτη φορά. Είμαι θαυμάστρια του έργου του Jonas και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για ένα τραγούδι σαν αυτό».

«Δεν μπορούμε να βγούμε έξω εδώ και πολύ καιρό και το “Something Stupid” σε κάνει να θέλεις να χορέψεις, ακόμα κι αν είναι μπροστά στον καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρά σου! Νομίζω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, όταν παρασύρεσαι και μιλάς πριν το σκεφτείς», συνεχίζει.

Σε καραντίνα ή όχι, το «Something Stupid» δεν κάνει καμία έκπτωση στην ενέργεια και τη δυναμική του. Έχοντας γερά θεμέλια στην dance μουσική, το νέο single του Jonas Blue είναι έτοιμο να γνωρίσει επιτυχία παγκοσμίως.

Κυκλοφορεί από τις Positiva Records και EMI / Universal Music.

Share.