Ο Justin Bieber αναβάλλει την περιοδεία του «Changes Tour»

0

Η περιοδεία του Justin Bieber θα μεταφερθεί σε νέες ημερομηνίες.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε την αναβολή της περιοδείας του «Changes Tour».

Η τουρνέ του 26χρονου τραγουδιστή στη Βόρεια Αμερική θα ξεκινούσε στις 14 Μαΐου από το Σιάτλ και θα ολοκληρωνόταν στις 26 Σεπτεμβρίου στο Νιού Τζέρσεϊ.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα παγκόσμια υγειονομική κρίση και με τη βαθύτερη ανησυχία για όλους όσους επηρεάζονται, ο Justin Bieber όλες τις συναυλίες της περιοδείας “Changes Tour” που είχαν προγραμματιστεί για το 2020», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για τις ημερομηνίες στις οποίες θα μεταφερθεί η περιοδεία του pop star.

«Ενώ ο Justin, μαζί με την μπάντα του, τους χορευτές και τους συνεργάτες του, δούλευε σκληρά ετοιμάζοντας ένα εκπληκτικό show, βάζει πάντα πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια των θαυμαστών του», σημειώνεται στη συνέχεια.

«Ο Justin περιμένει με αγωνία την ευκαιρία να κάνει ξανά περιοδεία και να εμφανιστεί σε ένα μέρος που θα είναι ασφαλές για όλους», τονίζεται.

Please pic.twitter.com/ppLOGItU9t— Justin Bieber (@justinbieber) March 22, 2020

Η ανακοίνωση προτρέπει τους θαυμαστές του Justin Bieber να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς «θα έρθουν σύντομα» πληροφορίες για τις 45 συναυλίες της που είχαν προγραμματιστεί για το «Changes Tour».

Η περιοδεία διοργανώνεται για την προώθηση του νέου άλμπουμ «Changes» του Καναδού τραγουδιστή, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στις αρχές Μαρτίου έγινε γνωστό ότι ο Justin Bieber μετέφερε επιλεγμένες συναυλίες του «Changes Tour» σε μικρότερους χώρους, εξαιτίας της χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων που παρατηρήθηκε ενώ ο κορονοϊός εξαπλωνόταν με ταχείς ρυθμούς παγκοσμίως.

Share.
Scroll Up