Ο Justin Bieber απολογείται για την ακύρωση της περιοδείας του

0

Τέλος στα ανυπόστατα σχόλια προσπαθεί να τοποθετήσει ο Justin Bieber, επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις για τις αποφάσεις του.

Ο Justin Bieber είχε μόνο 14 συναυλίες που απέμεναν στο «Purpose Tour’ πριν το ακυρώσει απότομα.

Σωρεία φημών αναρωτήθηκαν το λόγο και την πρώτη φορά ειπώθηκε ότι «είχε χάσει το ενδιαφέρον του». Τότε, προέκυψαν νέες εικασίες που ισχυρίζονταν ότι αποφάσισε να «αφιερώσει εκ νέου τη ζωή του στο Χριστό». Ο τραγουδιστής αρνήθηκε και τα δύο, αλλά άφησε τις φήμες να διαδίδονται ανεξέλεγκτες.
Τώρα που ο θόρυβος έχει καταλαγιάσει, ο Justin Bieber προβαίνει σε ευθεία εξήγηση. Έγραψε μια επιστολή στους οπαδούς του, εξηγώντας γιατί, καθώς και πού βρίσκεται η σημερινή κατάστασή του.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό το ταξίδι με όλους εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις περιοδείες, αλλά πάνω από όλα είμαι ευγνώμων που έχω να περάσω αυτή τη ζωή μαζί σας! Το να μαθαίνεις και να μεγαλώνεις δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά γνωρίζοντας πως δεν είμαι μόνος, με κράτησε να προχωράω», έγραψε ο Justin Bieber. «Έχω αφήσει τις ανασφάλειές μου να παίρνουν το καλύτερο από μένα μερικές φορές, άφησα τις σπασμένες σχέσεις μου να υπαγορεύουν τον τρόπο που ενεργούσα απέναντι στους ανθρώπους και τον τρόπο που τους μεταχειριζόμουν. Άφησα την πικρία, τη ζήλια και το φόβο να ελέγχουν τη ζωή μου!!!»

Συνέχισε: «Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που έχω ανθρώπους τα τελευταία χρόνια να με βοηθούν να χτίσω το χαρακτήρα ξανά, θυμίζοντάς μου ποιος είμαι και ποιος θέλω να είμαι!!!»

Η ενδοσκόπηση είναι εμφανής: «Οι προηγούμενες αποφάσεις μου και οι προηγούμενες σχέσεις μου δε θα υπαγορεύσουν τις μελλοντικές μου αποφάσεις και τις μελλοντικές σχέσεις μου. Γνωρίζω ΠΟΛΥ καλά ότι δε θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη. Θέλω να είμαι ένας άνδρας που μαθαίνει και μεγαλώνει από αυτά!! Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι αυτή η περιοδεία ήταν απίστευτη και με έχει διδάξει τόσα πολλά για τον εαυτό μου. Θυμάμαι πόσο ευλογημένος είμαι να έχω φωνή σε αυτόν τον κόσμο. Έχω μάθει ότι όσο περισσότερο εκτιμάς το επάγγελμά σου, τόσο περισσότερο θες να το προστατεύσεις.»

Ο Justin Bieber καθιστά επίσης σαφές ότι αυτή η αποχή από τη μουσική δε θα κρατήσει για πάντα.

«Για εμένα, το να παίρνω αυτόν το χρόνο (αποχής) τώρα είναι το να λέω πως θέλω να έχω ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Θέλω η καριέρα μου να είναι διαρκής, αλλά θέλω και η καρδιά και η ψυχή μου να είναι διαρκείς ώστε να μπορώ να είμαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι, ο σύζυγος που τελικά θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να είμαι. »

«Αυτό το μήνυμα είναι απλά μια ευκαιρία για εσάς να γνωρίσετε την καρδιά μου, δεν περιμένω κανένας να καταλάβει, αλλά θέλω να έχουν οι άνθρωποι την ευκαιρία να μάθουν από πού έρχομαι!»

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Share.