Ο Justin Bieber εγκωμιάζει τους BTS για την επιτυχία του «Dynamite»

0

Ο Justin Bieber σχολιάζει την επιρροή των BTS στην Αμερική.

Ο Justin Bieber δηλώνει θαυμαστής των BTS και συγχαίρει το συγκρότημα της K-pop για την επιτυχία που γνωρίζει στα αμερικανικά εδάφη το νέο του single «Dynamite».

«Αν κάποιος γνωρίζει πώς να γράφει ιστορία, αυτοί είναι οι BTS. Το K-pop συγκρότημα καταρρίπτει ρεκόρ σε όλη την παγκόσμια μουσική βιομηχανία», λέει ο Justin Bieber σε ένα ηχητικό σημείωμα που έστειλε στο E! News.

Στη συνέχεια ο Καναδός τραγουδιστής δίνει δύο παραδείγματα και σημειώνει ότι το πολύχρωμο video του «Dynamite» συνέτριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές (101,1 εκατ.) μέσα σε 24 ώρες στα χρονικά του YouTube και ότι οι BTS αποτελούν το πρώτο γκρουπ από τη Νότια Κορέα που κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Hot 100.

Ο Justin Bieber αναφέρεται επίσης στις εμφανίσεις των BTS σε κορυφαία αμερικανικά shows: «Από την Πρωτοχρονιά στην Times Square μέχρι το “Carpool Karaoke” με τον James Corden, τραγούδησαν στο Grand Central Station για το “The Tonight Show” και εντυπωσίασαν στα φετινά VMA», περιγράφει.

Επιπλέον ο pop star σχολιάζει πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Billboard Hot 100 το νέο single «Dynamite» των BTS, το πρώτο αγγλόγλωσσο τραγούδι τους.

«Ιστορικά, τα μη – αγγλικά τραγούδια δεν παίζονται εύκολα στα ραδιόφωνα και κατά συνέπεια, σπάνια βλέπουν την κορυφή των charts του Billboard, αναφέρει ο 26χρονος τραγουδιστής σχετικά με τις προηγούμενες επιτυχίες των BTS, όπως το «Boy With Luv» με τη Halsey και το «On».

Ωστόσο ο Justin Bieber τονίζει ότι το κοινό δεν περίμενε από τους BTS να κυκλοφορήσουν ένα τραγούδι που θα διαθέτει αποκλειστικά αγγλικούς στίχους, όπως το «Dynamite», καθώς «είναι μέρος της τέχνης και της ταυτότητάς τους να μένουν πιστοί στη μητρική γλώσσα τους».

Share.