Ο Justin Bieber ματαίωσε την περιοδεία του. Ποιος ο λόγος;

0

Ποιος είναι ο λόγος που οδήγησε τον Justin Bieber στη λήψη της απόφασης για την ακύρωση της επικείμενης περιοδείας του;

Χθες το βράδυ, ο Justin Bieber αιφνιδίασε το κοινό ματαιώνοντας όλες τις επερχόμενες συναυλίες του, σε μία απόφαση που μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη.

Έπειτα από έναν κύκλο περίπου 150 εμφανίσεων με το «Purpose World Tour» σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 και ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου, ο Καναδός pop star ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες μία σειρά καινούριων εμφανίσεων σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ασία.
Είχαν προγραμματιστεί συνολικά 14 επιπλέον shows που θα άρχιζαν από τις 29 Ιουλίου και θα τελείωναν τον επόμενο Οκτώβριο, κρατώντας την ατζέντα του πλήρη και για το επόμενο διάστημα.

Το αμερικανικό «Splash News» πέτυχε τον 23χρονο τραγουδιστή να χαλαρώνει κοντά στην παραλία της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, λίγες ώρες μετά αφότου πέταξε τη «βόμβα» για την ακύρωση των συναυλιών.

Για ποιο λόγο πήρε αυτήν την απόφαση; Η απάντηση δε θα έπρεπε να ήταν μυστήριο, καθώς περιοδεύει εδώ και δύο χρόνια, όπως λέει. Πρόσθεσε ότι ανυπομονεί απλά να ξεκουραστεί και να γνωρίσει λίγη χαλάρωση. «Θα κάνουμε βόλτα με μερικά ποδήλατα», είπε.

Ο Justin Bieber είχε και ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του που δυσαρεστήθηκαν από την ενέργειά του: «Σας αγαπάω, νομίζω ότι είστε υπέροχοι. Συγγνώμη για οποιονδήποτε νιώθει απογοητευμένος ή προδομένος… Να έχετε μία ευλογημένη ημέρα», ανέφερε.

Share.