Ο Justin Bieber σε μια livestream συναυλία από το Παρίσι

0

Ο Justin Bieber θα φέρει στη ζωή το νέο άλμπουμ του από την «Πόλη του Φωτός».

Ο Justin Bieber έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη για τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο αστέρας της pop θα τραγουδήσει ζωντανά τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Justice» από το Παρίσι, σε μια livestream συναυλία που θα μεταδοθεί δωρεάν μέσω του YouTυbe στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 13 Απριλίου, σε ώρα Ελλάδας.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό της «Πόλης του Φωτός», ο Justin Bieber θα βρεθεί στα καταπράσινα ερείπια του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου «Parisian» για να φέρει στη ζωή το νέο άλμπουμ του με πέντε εντυπωσιακές ερμηνείες.

Παρόλο που το livestream είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον pop star να ερμηνεύει για πρώτη φορά τραγούδια ορισμένα τραγούδια του «Justice».

Συγκεκριμένα τέσσερις από τις πέντε ερμηνείες της βραδιάς θα είναι τραγούδια του νέου άλμπουμ του που δεν έχει παρουσιάσει ζωντανά ο 27χρονος τραγουδιστής.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, το YouTube Premium θα διοργανώσει ένα αποκλειστικό after party με την παρουσία του Justin Bieber. Ωστόσο σε αντίθεση με το δωρεάν livesteam, το afterparty θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες στις υπηρεσίες του YouTube Premium.

Αυτή η ιδιαίτερη εμφάνιση στο Παρίσι θα φέρει το κοινό σε επαφή με τον κόσμο του Justin Bieber και θα ανοίξει τις πύλες για μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης του νέου άλμπουμ του.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.