Ο Justin Bieber τραγούδησε το «Lonely» και το «Holy» στα E! People’s Choice Awards 2020

0

Δείτε την εμφάνιση του Justin Bieber στα E! People’s Choice Awards του 2020.

O Justin Bieber τραγούδησε στη σκηνή των E! People’s Choice Awards 2020 τα δύο νέα τραγούδια του «Lonely» και «Holy».

Ο 26χρονος pop star ξεκίνησε την εμφάνισή με  το «Lonely», τραγουδώντας τους πρώτους στίχους του ενώ καθόταν σε μία στάση λεωφορείου σε έναν έρημο δρόμο, ένα σκηνικό που είχε στηθεί ακριβώς έξω από το στούντιο στο οποίο διεξήχθησαν τα βραβεία, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας.

Στο πλευρό του Justin Bieber βρέθηκε επίσης ο Benny Blanco, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του στο «Lonely». Ο παραγωγός ήταν άκρη στου άδειου δρόμου παίζοντας το συναισθηματικό τραγούδι σε ένα πιάνο.

Αμέσως μετά η πόρτα του στούντιο ανοίγει και ο Justin Bieber μπαίνει στον εσωτερικό χώρο όπου τραγούδησε το «Holy» σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με γιγαντιαίους neon σταυρούς που άλλαζαν χρώμα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Ενώ ο αστέρας της pop περπατούσε πάνω στη σκηνή, αποκαλύφθηκε ότι κατά τη διάρκεια του «Holy» τον πλαισίωνε μια live μπάντα και μια χορωδία με gospel φωνητικά, κρατώντας όλοι τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Justin Beber διέθετε μαζί με τη Lady Gaga τις περισσότερες υποψηφιότητες, επτά στον αριθμό, στα E! People’s Choice Awards 2020. Ο Καναδός κέρδισε τελικά το βραβείο για τον Άνδρα Καλλιτέχνη του 2020.

Share.