Ο Kendrick Lamar βρίσκεται στο πάνθεον των κορυφαίων νικητών των MTV VMA!

0

Μέρος του πάνθεον των δέκα κορυφαίων νικητών των MTV Video Music Awards αποτελεί πλέον ο Kendrick Lamar.

Ο Kendrick Lamar ξεπερνάει την Britney Spears και τη Rihanna και εισέρχεται στην κατάταξη των δέκα μεγαλύτερων νικητών των MTV Video Music Awards όλων των εποχών.

Ο Αμερικανός ράπερ ήταν ο μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης, που έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Αυγούστου, κερδίζοντας έξι βραβεία σε σύνολο οχτώ υποψηφιοτήτων: Το «Video της Χρονιάς», το «Καλύτερο Hip Hop Video», την «Καλύτερη Φωτογραφία», την «Καλύτερη Σκηνοθεσία», την «Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση» και τα «Καλύτερα Οπτικά Εφέ», όλα για το «HUMBLE.» μέσα από το νέο δίσκο του «DAMN.», το οποίο παρουσίασε ζωντανά και στη σκηνή.

Ο Kendrick Lamar διέθετε ήδη ένα βραβείο στη συλλογή του, αυξάνοντας τώρα τη συγκομιδή του στα επτά. Με αυτό το νούμερο, ο ράπερ ξεπερνά αρκετά ονόματα, όπως είναι η Britney Spears (έξι βραβεία), η Rihanna (πέντε) και η Katy Perry (πέντε). Η Britney Spears και η Rihanna, μάλιστα, έχουν τιμηθεί και με το «Video Vanguard Award».
Πλέον, ο 30χρονος ισοβαθμεί στην κατάταξη με τους NSync, την Taylor Swift, τους The Smashing Pumpkins, τον Jay-Z και με την P!nk, όπου όλοι διαθέτουν από εφτά τρόπαια και είναι οι ένατοι πιο επιτυχημένοι νικητές στα MTV Video Music Awards από το 1984.

Οι δέκα κορυφαίοι νικητές των MTV VMA

1. Beyoncé: 24 βραβεία
2. Madonna: 20 βραβεία
3. Lady Gaga, Peter Gabriel: 13 βραβεία
4. REM, Eminem: 12 βραβεία
5. Justin Timberlake, Green Days: 11 βραβεία
6. Aerosmith: 10 βραβεία
7. Fatboy Slim Janet Jackson 9 βραβεία
8. Michael Jackson, Red Hot Chili Peppers, A-HA: 8 βραβεία
9. NSync, Kendrick Lamar, Taylor Swift, Smashing Pumpkins, Jay-Z, P!nk: 7 βραβεία
10. Beck, Coldplay, Britney Spears, U2: 6 βραβεία

Share.
Scroll Up