Ο Lewis Capaldi δεν θα κυκλοφορήσει άλλη μουσική φέτος: «Αρκετά υπέφερε ο κόσμος»

0

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει υποφέρει αρκετά το 2020, δεν χρειάζεται άλλο τραγούδι από εμένα», δηλώνει ο Lewis Capaldi.

Ο Lewis Capaldi σκοπεύει να αποστασιοποιηθεί από τη δισκογραφία τους επόμενους μήνες, παρότι ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Star, ο 23χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι γράφει συνεχώς τραγούδια για το νέο άλμπουμ του, ωστόσο δήλωσε δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει τίποτα τουλάχιστον μέχρι το επόμενο έτος.

«Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσω ένα νέο τραγούδι και ένα νέο άλμπουμ τον επόμενο χρόνο. Δεν θα κυκλοφορήσω άλλο άλμπουμ φέτος ή τίποτα άλλο», είπε.

Επίσης εξήγησε με αυτοσαρκαστική διάθεση τους λόγους της απόφασής του: «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει υποφέρει αρκετά το 2020, δεν χρειάζεται άλλο τραγούδι από εμένα», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Calamari (@lewiscapaldi) στις

Στην πραγματικότητα, ο Lewis Capaldi ανέφερε ότι έχει γράψει 50 τραγούδια, όμως παραδέχτηκε ότι δεν σκοπεύει να τα κρατήσει ή να τα αξιοποιήσει όλα: «Τρία ή τέσσερα από αυτά είναι καλά, νομίζω ότι είναι μια καλή αναλογία», τόνισε.

Ο Σκοτσέζος τραγουδιστής παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι η απομόνωση στο σπίτι λόγω της πανδημίας φούντωσε τη δημιουργικότητά του.

«Είμαι έκπληκτος για το πόσο παραγωγικός ήμουν κατά τη διάρκεια του lockdown καθώς νόμιζα ότι θα καθόμουν με τα εσώρουχά μου όλη την ημέρα και αυτό θα ήταν», σχολίασε.

Ο Lewis Capaldi εξήγησε επιπλέον γιατί δεν θα πραγματοποιήσει κάποια μεγάλη συνεργασία στο επόμενο άλμπουμ του.

«Το πρόβλημα είναι αν κάνεις μια συνεργασία με κάποιον, πρέπει να μοιράσεις τα χρήματα. Και είμαι εγωιστής και δεν θέλω να μοιραστώ τα λεφτά με κανέναν!», αστειεύτηκε.

Share.