Ο Liam Payne μιλά για τις πρώτες ημέρες των One Direction και τις αταξίες των αγοριών

0

Για τις πρώτες ημέρες των One Direction μίλησε ο Liam Payne.

Ο Liam Payne μοιράζεται όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για τις πρώτες ημέρες των One Direction καθώς το συγκρότημα γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δημιουργία του.

Έχουν περάσει 10 χρόνια μέχρι την ημέρα που ο Simon Cowell δημιούργησε το δημοφιλές boy band στο βρετανικό «The X Factor» και ο Payne εξήγησε στον Roman Kemp του ραδιοφωνικού σταθμού «Capital FM» πώς ξεκίνησε το γκρουπ την πορεία του.

«Ήταν τρελό να εμπλακώ με αυτήν την ομάδα των πραγματικά άτακτων αγοριών, εγώ, δεν θα έκανα ποτέ πραγματικά τόσο πολύ θόρυβο, όλοι οι φίλοι μου είναι αρκετά ήσυχοι, αλλά μετά θα έβαζες τον Louis και τον Zayn μαζί σε ένα δωμάτιο και η κατάσταση συνήθως ξέφευγε συνέχεια», σχολίασε ο Payne.

«Θυμάμαι ότι βρισκόμουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων και πετούσαν πιάτα έξω από τα παράθυρα. Ήταν μια τρελή, τρελή στιγμή και πολλά που έπρεπε να συνηθίσεις», αποκάλυψε για τα άλλα αγόρια των One Direction.

«Ήμουν κάπως αρκετά ώριμος με αυτή την έννοια, έπρεπε να “μικρύνω” και απλώς να διασκεδάσω λίγο», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What a journey… I had no idea what we were in for when I sent this text to my Dad ten years ago at this exact time the band was formed. Thanks to everyone that’s supported us over the years and thanks to the boys for sharing this with me #10YearsOfOneDirection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne) στις

Ο Liam Payne ανέφερε επίσης ότι τα μέλη των One Direction δίσταζαν στην αρχή να πάρουν πρωτοβουλίες και να κάνουν παρατηρήσεις ο ένας στον άλλο.

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και πήγαμε στο σπίτι του Harry για πρόβα, δεν είχαμε την καρδιά να πούμε ο ένας στον άλλον ποιος θα έπρεπε να τραγουδήσει ποιο κομμάτι ή να πάρει σκληρές αποφάσεις, γιατί όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε τη θέση μας», εξήγησε.

«Οπότε συνηθίζαμε να τραγουδάμε με μια φωνή, το οποίο ήταν το πιο φρικτό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου», σχολίασε.

Ο Liam Payne παραδέχτηκε επίσης: «Στην αρχή δεν ξέρω γιατί με μπέρδευε τόσο πολύ που ο Niall ήταν από την Ιρλανδία, γιατί σκεφτόμουν πώς θα δουλέψει, είναι από μια εντελώς άλλη χώρα, δεν είναι καν από κοντά, πώς πρόκειται να συμβεί αυτό;»

«Τότε θυμάμαι ότι κάναμε από την αρχή μια συζήτηση, αποφασίσαμε να μετρήσουμε ο ένας το ύψος του άλλου, γιατί έτσι θα γινόταν στις φωτογραφίες για το ποιος θα ήταν στη μέση…», περιέγραψε.

«Όμως ήμασταν τόσο νέοι. Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα εκείνη τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά για τους One Direction.

Share.