Ο Robbie Williams υποδύεται τον Boris Johnson στο video του «Can’t Stop Christmas»

0

Ο Robbie Williams αλλάζει (πρωθυπουργικά) πρόσωπα στο video για το «Can’t Stop Christmas».

O Robbie Williams μοιράζεται το χιουμοριστικό music video για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του «Can’t Stop Christmas».

Το video απαθανατίζει το πνεύμα των παιχνιδιάρικων στίχων του τραγουδιού που μιλάνε για το αναπάντεχο 2020 και αναφέρονται στις κλήσεις μέσω Facetime και Zoom, στις κάλτσες και τα αντισηπτικά ως τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα, στις διαδικτυακές αγορές και στο social distancing.

Σε σκηνοθεσία του Dan Massie, το χιουμοριστικό music video αντικαθιστά το φόβο με την ελπίδα, όπως και το ίδιο το τραγούδι.

Το video για το «Can’t Stop Christmas» ξεκινάει σε ένα τυπικό γιορτινό περιβάλλον με τον Robbie Williams στο σπίτι, να κάθεται κοντά σε ένα τζάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην συνέχεια, ο ίδιος ανοίγει την τηλεόραση όπου έχει πλέον μεταμορφωθεί στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson. Βρίσκεται πάνω σε μια εξέδρα και από το βήμα απευθύνεται στους επιστημονικούς του συμβούλους, πριν εμφανιστεί χορεύοντας η Theresa May, τέως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «Can’t Stop Christmas», μία διασκεδαστική εκδοχή ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, είναι μια νέα προσθήκη στο διπλό άλμπουμ «The Christmas Present» του Robbie Williams, το οποίο κυκλοφόρησε από την Columbia Records / Sony Music πριν την περσινή εορταστική περίοδο.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης συνεργάστηκε για το «Can’t Stop Christmas» για ακόμα μία φορά με τους παραγωγούς Guy Chambers και Richard Flack.

Share.