Ο Simon Cowell «μπορεί να πείσει» τους One Direction να επανενωθούν!

0

«Ίσως θα μπορούσα να τους πείσω».

Ο Simon Cowell πιστεύει ότι μπορεί να «πείσει» τους One Direction να επανενωθούν.

Ο μεγιστάνας της μουσικής και των talent shows ήταν εκείνος που τοποθέτησε τους Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan και Louis Tomlinson στο ίδιο συγκρότημα στο βρετανικό «The X Factor», πριν από έντεκα χρόνια.

Παρόλο που στις αρχές του 2016, ένα έτος μετά την αποχώρηση του Zayn, οι One Direction διαλύθηκαν ώστε να μπορέσουν τα μέλη του boy band επικεντρωθούν στις προσωπικές καριέρες τους, ο Simon Cowell εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα συναντηθούν ξανά στη σκηνή μια ημέρα και είναι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τους πείσει να το κάνουν.

Ο Simon Cowell είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Today» της Αυστραλίας: «Νομίζω ότι θα συμβεί. Αν επανασυνδεθούν, είτε για να κάνουν τραγούδια ξανά είτε περιοδεία, θα ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Θα ήθελα να συμβεί».

«Μακάρι να μπορούσα να μπω σε ένα δωμάτιο μαζί τους και να τους πω απλά: “Ξέρετε κάτι, είτε θα είναι έξι μήνες ή τόσο περίπου, νομίζω ότι θα περάσετε τόσο υπέροχα και θα απολαύσετε ξανά τη συντροφιά του άλλου”», συνέχισε.

«Ίσως θα μπορούσα να τους πείσω. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν, σίγουρα. Οι θαυμαστές, φυσικά, θα το αγαπήσουν», ανέφερε.

Ο Simon Cowell παραδέχτηκε όμως ότι δεν είναι σίγουρος ποια μέλη των One Direction είναι απρόθυμα να συμμετάσχουν σε μία πιθανή επανένωση του συγκροτήματος: «Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε.

Πρόσφατα ο Niall Horan αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε τακτική επαφή με τα άλλα μέλη των One Direction. Ωστόσο σημείωσε ότι δεν συζητούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και εξέφρασε την άποψή του ότι θα έπρεπε να είναι όλοι θετικοί στην επανένωση του γκρουπ για να προχωρήσει.

Share.