Ο Solomun ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Nobody Is Not Loved»

0

Το νέο άλμπουμ του Solomun θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του, ο βασιλιάς της dance μουσικής, Solomun, αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Nobody Is Not Loved», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου 2021 από την δική του δισκογραφική εταιρεία NINL σε συνεργασία με την  BMG.

Το «Nobody Is Not Loved» περιλαμβάνει μια σειρά από ξεχωριστές συμμετοχές από ονόματα όπως οι Jamie Foxx, Planningtorock, Zoot Woman, ÄTNA (twice), Anne Clark, Isolation Berlin και Tom Smith (Editors).

Το άλμπουμ αποτελεί μια εντυπωσιακή συλλογή που μοιάζει με ένα DJ set, ανεβάζοντας ρυθμούς στα 12 κομμάτια που περιέχει για να τους κατεβάσει σταδιακά προς το τέλος του.

Όταν ακούς ολόκληρο το «Nobody Is Not Loved», αμέσως, παρατηρείς ότι ο Solomun που προέρχεται από την underground DJ σκηνή, ενσωματώνει μια τεράστια ποικιλία μουσικών επιρροών στις παραγωγές του, απαλλαγμένος από την ανάγκη να είναι κατάλληλες για ένα club περιβάλλον.

Οι ακροατές μπορούν να περιμένουν μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών μουσικών ειδών από indie electronica σε synthpop, wave και post punk ως τον χαρακτηριστικό club ήχο του Solomun.

O Solomun, γεννημένος στη Βοσνία και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, «Dance Baby», το 2009 ενώ έκανε και όλη την παραγωγή μόνος του

Στα 11 χρόνια που έχουν περάσει ως σήμερα, ο Solomun έχει κάνει την παραγωγή σε 24 δικούς του δίσκους αλλά και πάνω από 50 remixes, σε κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Depeche Mode, Leonard Cohen, Jon Hopkins, Jamiroquai, Moderat, Interpol, Editors, Foals και Lana Del Rey, ενώ ως DJ έχει παίξει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, ανάμεσά τους τα «Coachella», «Tomorrowland», «Time Warp» κ.ά.

Επίσης έχει κάνει τα δικά του shows με πάνω από 30.000 άτομα, έχει αφήσει εποχή με το «Solomun + 1» στο «Pacha» στην Ίμπιζα, ενώ με το εμβληματικό «Boiler Room Se»t δημιούργησε ένα από τα DJ sets με τα περισσότερα streams στην ιστορία.

Το 2020, αν και δύσκολη χρονιά γενικά αλλά και για το χώρο της dance μουσικής, ήταν αρκετά επιτυχημένη για τον Solomun καθώς δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία, NIN.

Το tracklist του άλμπουμ «Nobody Is Not Loved»

1. Ocean feat. Jamie Foxx
2. Home
3. Your Love Gives Me Gravity feat. Planningtorock
4. The Center Will Not Hold
5. Out Of Focus feat. Zoot Woman
6. Tuk Tuk feat. ÄTNA
7. Never Sleep Again
8. Take Control feat. Anne Clark
9. Kreatur der Nacht feat. Isolation Berlin
10. Wadim
11. Prospect feat. ÄTNA
12. Night Travel feat. Tom Smith

Share.