Ο Solomun ενώνει τις δυνάμεις του με τους ÄTNA στο «Tuk Tuk»

0

Ο Solomun συναντά τους ÄTNA.

O Solomun, ένας από τους μεγαλύτερους DJ και παραγωγούς του πλανήτη, κυκλοφορεί το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του «Nobody Is Not Loved», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

Στο εκρηκτικό «Tuk Tuk» συμμετέχει το ολόφρεσκο και ήδη βραβευμένο γερμανικό ντουέτο των ÄTNA. Η τραγουδίστρια του γκρουπ, Inéz, είναι και η πρωταγωνίστρια στο music video του τραγουδιού.

Ο τίτλος του άλμπουμ «Nobody Is Not Loved» εκφράζει τη μεταφυσική δύναμη της μουσικής που μπορεί να ενώσει όλους τους ανθρώπους

Το music video του «Tuk Tuk» αποτελεί μια παραβολή για την κύρια ιδέα πίσω από τον τίτλο του άλμπουμ. Η μουσική, που εκφράζεται μέσα από την παρουσία της Inéz, μάχεται πάντοτε απέναντι σε επιθέσεις, σε απαγορεύσεις, αλλά πάντα στο τέλος επικρατεί.

Σε μια δύσκολη χρονιά όπως η προηγούμενη, ο Solomun βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει το νέο του label, NINL και να προετοιμάσει το έδαφος για το καινούργιο άλμπουμ του «Nobody Is Not Loved».

Το άλμπουμ περιέχει τα singles «Home», «Kreatur der Nacht» και «Tuk Tuk», που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες όπως οι Jamie Foxx, Planningtorock, Zoot Woman, Anne Clark, Isolation Berlin και Tom Smith (Editors).

Από το 2009 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ μέχρι σήμερα, ο Solomun έχει κάνει την παραγωγή σε 24 δικούς του δίσκους αλλά και πάνω από 50 remixes σε κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Depeche Mode, Leonard Cohen, Jon Hopkins, Jamiroquai, Moderat, Interpol, Editors, Foals και Lana Del Rey).

Ως DJ έχει παίξει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Ανάμεσά τους τα Coachella, Tomorrowland, Time Warp, κ.α.

Οι ÄTNA θεωρούνται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ανερχόμενα ονόματα στη Γερμανία.

Αποτελούνται από τους την Inéz και τον Demian Kappenstein και στη μουσική τους συνδυάζουν την art-pop και τη futuristic indietronica, με έντονους ρυθμούς και υπέροχα φωνητικά.

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Made By Desire» που κυκλοφόρησε το 2020 (Humming Records), σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στη γερμανική pop.

Share.