Ο The Weeknd αποκαλύπτει ότι το νέο του άλμπουμ «έχει ολοκληρωθεί»

0

Ο The Weeknd ήταν απασχολημένος τις τελευταίες εβδομάδες.

Η «Αυγή» έρχεται πολύ σύντομα, σύμφωνα με τον The Weeknd, ο οποίος δήλωσε ότι το πέμπτο άλμπουμ του «έχει ολοκληρωθεί».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Memento» Mori στο Apple Music 1, ο The Weeknd απολογήθηκε για την προσωρινή διακοπή της εβδομαδιαίας εκπομπής του και εξήγησε τον λόγο της απουσίας του από το μικρόφωνο.

«Πολλά έχουν συμβεί, πολλά κινούμενα κομμάτια. Έχω εγκατασταθεί σε ένα νέο σπίτι. Έχω γυρίσει videos. Δούλευα στην προετοιμασία των παραγωγών για έναν άλλο κόσμο. Δουλεύω πάνω στη μουσική για τις προετοιμασίες για τον άλλο κόσμο», ήταν τα αινιγματικά λόγια του.

«Παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου ώστε να μην χάσω εντελώς το μυαλό μου. Αλλά τώρα επιστρέψαμε», πρόσθεσε, προτού εξηγήσει ότι ζωντανεύει την εποχή του φθινοπώρου, όπως αναφέρουν οι στίχοι της επιτυχίας του «Starboy» (2016).

«Ελπίζω να περάσατε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Μερικές συναρπαστικές συνεργασίες θα βγουν το φθινόπωρο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ», αποκάλυψε, χωρίς να διευκρινίζει αν αναφέρεται στην επερχόμενη σύμπραξή του με τους Sweedish House Mafia σε ένα τραγούδι που έχει ήδη προαναγγελθεί.

Ο The Weeknd ενημέρωσε στη συνέχεια τους ακροατές σχετικά με την πρόοδο της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

«Κάποιες ενημερώσεις για το “Dawn”: Το άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί. Το μόνο πράγμα που λείπει είναι μερικοί χαρακτήρες που είναι το κλειδί για την αφήγηση – μερικοί άνθρωποι που είναι κοντά και αγαπητοί σε μένα, μερικοί άνθρωποι που επηρέασαν τη ζωή μου όταν ήμουν παιδί και μερικοί που με εμπνέουν τώρα. Περισσότερα θα έρθουν τους επόμενους μήνες», ανέφερε.

Πριν τη διακοπή του «Memento Mori», ο The Weeknd είχε αποκαλύψει σε ένα από τα επεισόδια της ραδιοφωνικής εκπομπής τους ορισμένα από τα τραγούδια από τα οποία έχει αντλήσει έμπνευση για το νέο άλμπουμ του, μεταξύ των οποίων και δύο τραγούδια της Britney Spears, το «Everytime» και το «Toxic» από τον δίσκο της «In The Zone» του 2003.

Ο The Weeknd έδωσε στους θαυμαστές του το πρώτο δείγμα από το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, μετά το αριστουργηματικό άλμπουμ «After Hours», με το νέο single «Take My Breath», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Αυγούστου.

Share.