Ο The Weeknd θα τραγουδήσει στην πρώτη εικονική συναυλία του TikTok

0

Το πρώτο γεγονός επαυξημένης πραγματικότητας στην πλατφόρμα του TikTok.

Ο The Weeknd θα πραγματοποιήσει μια εικονική συναυλία στο TikTok.

Καθώς η διεξαγωγή συναυλιών δεν επιτρέπεται ακόμη στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες του πλανήτη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι καλλιτέχνες αναζητούν νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές τους και να φέρουν τη μουσική κοντά μας με όποιο τρόπο μπορούν.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου (3:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε ώρα Ελλάδας), ο The Weeknd θα διοργανώσει στο TikTok μια δωρεάν εκδήλωση που περιγράφεται ως ένα συναρπαστικό και διαδραστικό ταξίδι που θα βασίζεται στο τελευταίο άλμπουμ του Καναδού καλλιτέχνη, το «After Hours».

Η συναυλία θα υποστηρίξει επίσης μέσω δωρεών την Πρωτοβουλία Ίσης Δικαιοσύνης, μια οργάνωση που εργάζεται για τον τερματισμό των μαζικών φυλακίσεων, των υπερβολικών ποινών και της φυλετικής ανισότητας στις ΗΠΑ.

Το TikTok δεσμεύεται μάλιστα να αντιστοιχίσει το ποσό των δωρεών που θα συγκεντρωθεί από τους θεατές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

First time experience. Enjoy and also support the Equal Justice Initiative for racial equality on the Tiktok app. #TheWeekndEXP RSVP in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd) στις

Το «The Weeknd Experience», όπως είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, θα αποτελέσει το πρώτο γεγονός επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στην πλατφόρμα του TikTok.

Το TikTok οργάνωσε πριν λίγο καιρό ένα μουσικό φεστιβάλ διάρκειας 48 ωρών, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 35 καλλιτέχνες, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η φιλοξενήσει έναν καλλιτέχνη σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας.

Ανάλογη συναυλία έχει πραγματοποιήσει και ο Travis Scott στο δημοφιλές ανάμεσα στους νέους παιχνίδι Fortnite.

Ο The Weeknd αναγκάστηκε εξαιτίας του COVID-19 να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία του «After Hours», η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει τον Ιούνιο, μεταφέροντας τη διεξαγωγή της για το καλοκαίρι του 2021.

Share.