Συνεργασία Craig David με MNEK

0

Οι δύο αγαπητοί στη Βρετανία καλλιτέχνες Craig David και MNEK συνεργάζονται στο τραγούδι “Who You Are”

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 22.10 (ημέρα Παρασκευή) digital σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αναμένεται να τα πάει αρκετά καλά τόσο στα charts όσο και στο Airplay των ραδιοφώνων

Τί να πει πρωτοπεί κανείς για τον 40χρονο πλέον Craig David που έχει διαγράψει μια σημαντική καριέρα τη δεκαετία του 2000, βραβευμένος με Brit Awards, έχοντας στο ενεργητικό του 7 στούντιο άλμπουμς και 16 Top-10 singles στα βρετανικά charts εκ των οποίων τα δύο ανέβηκαν στο #1 (Fill Me In & 7 Days) . Η τελευταία μεγάλη επιτυχία του ήταν η συνεργασία του με τον ράπερ KSI και τον Βρετανό παραγωγό Digital Farm Animals στο τραγούδι “Really Love” που έφθασε μέχρι το #3 των charts.

Όσο για τον 26χρονο MNEK, το ταλέντο του τόσο στη σύνθεση/παραγωγή όσο και στο τραγούδι είναι μοναδικό και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων στη Μ.Βρετανία κερδίζοντας μάλιστα μέχρι και υποψηφιότητα για Grammy. Έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός με τις μεγάλες επιτυχίες “Never Forget You” (με την Zara Larsson), “Ready For Your Love” (με τους Gorgon City) και φυσικά με το #1 τραγούδι σε συνεργασία με τον Joel Corry “Head & Heart”

Στο λογαριασμό του στο Twiiter ο Craig David έγραψε :

“This song holds a special place in my heart. I really hope it helps you feel seen, heard & ultimately be able to express who you are.”

Όσο για τον MNEK εκείνος έγραψε :

“I have a really special feeling about this song and I’m so excited it’s finally happening and that you’re gonna get to hear it!”

Share.