Ταινία για την K-pop σκηνή από τον Scooter Braun

0

Η ταινία ακολουθεί μία κοπέλα που συμμετέχει σε ένα από πιο δύσκολα διαγωνιστικά show της K-pop στη Νότια Κορέα.

Μια νέα ταινία για τη βιομηχανία της κορεατικής ποπ μουσικής (K-pop) είναι στο στάδιο της παραγωγής από τις εταιρείες ψυχαγωγίας και ΜΜΕ, SB Projects και παραγωγής και εκδόσεων Epic Magazine του Scooter Braun για τη Fox.

Ο δημιουργός της δραματικής ταινίας «Seoul Searching», Benson Lee, θα σκηνοθετήσει την ταινία για την K-pop, η οποία προς το παρόν δεν έχει τίτλο.

Σύμφωνα με το Deadline η ταινία ακολουθεί μία Αμερικανίδα, Ασιατικής καταγωγής, φοιτήτρια κολεγίου στις ΗΠΑ που συμμετέχει σε ένα από πιο δύσκολα διαγωνιστικά show της K-pop στη Νότια Κορέα.

Η νεαρή κυνηγάει το όνειρό της να γίνει σταρ του δημοφιλούς είδους μουσικής με εκατομμύρια θαυμαστές νεαρής ηλικίας σε όλο τον κόσμο, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Elyse Hollander, ενώ οι Scooter Braun και James Shin έχουν αναλάβει την παραγωγή.

«Βρήκαμε σπουδαίους συνεργάτες στις Epic και Fox 2000 για να δείξουμε τον κόσμο της K-pop», δήλωσε ο Braun, σύμφωνα με το Variety.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αξιοποιούμε το ταλέντο της Elyse για να ρίξουμε φως σε ένα μουσικό είδος που βρίσκεται σε άνοδο παγκοσμίως και να δώσουμε στους θαυμαστές του μια ιστορία που τροφοδοτείται από τον ενθουσιασμό τους για τη μουσική K-pop», πρόσθεσε.

Ο Scooter Braun είναι γνωστός ως μάνατζερ ταλέντων της μουσικής βιομηχανίας και έχει συνεργαστεί με τους Justin Bieber, Kanye West και Ariana Grande.

Στο πεδίο της K-pοp έχει συνεργαστεί με τους τραγουδιστές Psy και CL.

Share.