Τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα 13-19 Φεβρουαρίου

0

ΚΡΙΟΣ :Το να ξέρετε ότι υπερέχετε δεν είναι κακό αλλά το κακό είναι να το επιδεικνύετε και μάλιστα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα κυρίως στα επαγγελματικά σας και να δώσετε ακριβώς τη σημασία που χρειάζεται συνδυάζοντας σωστά το παρελθόν με το παρόν αλλά και την εμπειρία του παρελθόντος για να επιτύχετε αποτελέσματα με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Ερωτικά ξέρετε ότι η γοητεία σας είναι διάχυτη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τη σπαταλάτε ή να μην δείχνετε το ενδιαφέρον σας σωστά! Προσέξετε τις περιπέτειες στις οποίες μπλέκεστε ή πόσο ρισκάρετε για αυτές γιατί ενώ ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό παρόλα αυτά ο ενθουσιασμός σας υπερισχύει! Επαγγελματικά βοηθάει πολύ να έχετε κοινή συνισταμένη με αυτούς που έχετε κοινά συμφέροντα γιατί έτσι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα!

TΑΥΡΟΣ :
Βοηθάει πολύ η φαντασία σας αυτή την εβδομάδα αλλά και η διάθεσή σας να ψάχνετε τι κρύβεται πίσω από τα προφανή καθώς είναι πολύ εύκολο να τα καταλάβετε και έτσι να βρείτε και τη μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη ουσία. Ερωτικά είστε αρκετά στιβαροί και κυρίως διαχωρίζετε τα σημαντικά από τα μη με μεγάλη μαεστρία και συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό σας κάνει να επιτυγχάνετε περισσότερες ευχάριστες στιγμές και να περιορίζετε τις άσχημες… Επαγγελματικά μπορεί να υπάρχει μία δυσκολία στην εκτέλεση όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τη φέρετε στα μέτρα σας. Ευτυχώς όμως αυτή η καθυστέρηση μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα ή και να διορθώσετε κάτι στραβό και παντελώς χρήσιμο!

ΔΙΔΥΜΟΙ :
Αλλιώς ξεκινάει η σημερινή μέρα για εσάς και αλλιώς καταλήγει… Έτσι λοιπόν ανακτάτε εύκολα τα ενδιαφέροντά σας και είναι από αυτά που σας δίνουν χαρά και σας κάνουν να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Ερωτικά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή και ενδιαφέρον γιατί έτσι κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον. Επαγγελματικά είστε αυτοί που βλέπετε τις δυσκολίες με ένα προσωπείο που θέλετε να το απομακρύνετε!

KΑΡΚΙΝΟΣ
Μέρα που καταλαβαίνετε τις δυσκολίες στην εργασία σας και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τις επικοινωνίες με έναν τρόπο που ομολογουμένως δεν βλέπετε ανταπόκριση και σας απογοητεύει προσωρινά… Ερωτικά, ξέρετε ότι έχετε έναν λόγο να πιστεύετε ότι η απομάκρυνση θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να καταλάβετε και εσείς τι θέλετε… Επαγγελματικά είστε αυτοί που βάζετε τις οικονομικές προτεραιότητες πάνω από όλα!

ΛΕΩΝ :
Είστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα και καλά κάνετε και συγκρατείτε τον ενθουσιασμό σας, αφού ξέρετε ότι υπάρχει λόγος να έχετε τις επιφυλάξεις σας και γι’ αυτό είστε και μετρημένοι στην επικοινωνία σας…. Ερωτικά δε θέλετε να κάνετε εντύπωση γιατί αυτό που προέχει για εσάς είναι να έχετε ξεκαθαρίσει αυτά που νιώθετε. Επαγγελματικά κάτι περιμένετε αλλά δε σας έρχεται ακριβώς στο πιάτο όπως θα το θέλατε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :
Μέρα που για εσάς έχει έντονα σημάδια εγωισμού και είναι από τη μεριά σας και γι’ αυτό και είστε απόμακροι έως και απλησίαστοι… Ερωτικά υπάρχουν σαφώς αδιευκρίνιστα πράγματα τα οποία σας κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα και βέβαια δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τα θέματα. Επαγγελματικά υπάρχει μία ροή η οποία θα θέλατε να είναι και πιο σύντομη ή να την επισπεύσετε με οποιοδήποτε μέσο!

ΖΥΓΟΣ :

Η έντονη κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας αλλά και η τάση για διασκεδάσεις θα συνεχιστεί και σήμερα αφού θέλετε και πάλι να είστε πρωταγωνιστές αλλά και θέλετε να είστε και η ψυχή της παρέας με ένα χαρακτήρα ενωτικό. Ερωτικά είστε πάλι αυτοί που υπερέχετε και γι’ αυτό και δεν αγχώνεστε τουλάχιστον για την ώρα, αλλά είστε ψύχραιμοι και θέλετε να ζείτε τις στιγμές. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να ακούτε λίγο περισσότερο τους άλλους ακόμα και αν δε συμφωνείτε απόλυτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :
Σας πιάνει κάτι να κλειστείτε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο τις βραδινές ώρες και θέλετε να σκεφτείτε μόνοι σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε και ευέλικτοι στην εργασία σας όταν καταλαβαίνετε ότι κάτι πάει να παιχτεί σε βάρος σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας ή αν σας παραγκωνίζουν… Ερωτικά, έχετε καταλήξει ότι υπάρχουν διαφορές οι οποίες δε θα λυθούν αυτόματα και χωρίς να αρχίσετε να ξετυλίγετε την άκρη του νήματος πολύ σχολαστικά!

TΟΞΟΤΗΣ:

Γενικότερα είστε πολύ εξωστρεφείς όμως θα πρέπει να είστε και λίγο πιο απόμακροι κυρίως στα ερωτικά σας όταν βλέπετε ότι υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον αλλά εσείς δε θέλετε να προχωρήσετε τουλάχιστον για την ώρα… Ερωτικά σαφώς και οι διαφωνίες δείχνουν την πραγματική διάσταση των όσων συμβαίνουν και ναι είναι υγεία να συμβαίνει.. Επαγγελματικά έχετε καταλήξει ότι η καλή επικοινωνία φέρνει καλύτερα αποτελέσματα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ :
Βλέπετε πιο μακριά σήμερα και αυτό σας κάνει να μην συμφωνείτε με τους άλλους ή και να τους δημιουργείτε απορίες και δικαιολογημένα αφού ανασκευάζετε τα λεγόμενά σας και μάλλον λέτε πράγματα που ξεφεύγουν αρκετά από την ουσία και κάτι αποφεύγετε… Ερωτικά θέλετε να είστε πιο ασφαλείς και αυτό θα το επιτύχετε αν και οι άλλοι σας φερθούν με περισσότερη συνέπεια… Οικονομικές συζητήσεις αποκτούν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον!

Υδροχόοος :

Μέρα που έχει αποκαλύψεις για εσάς τις οποίες δεν είναι σίγουρο ότι θέλετε να τις φέρετε στην επιφάνεια και μάλλον δεν είστε έτοιμοι να τις συζητήσετε παρόλο που δε θέλετε να το ομολογήσετε. Ερωτικά είστε λίγο πιο ανάλαφροι από αυτό που θα περίμεναν οι άλλοι από εσάς… Αλλά δε θέλετε να καταπιεστείτε απλώς και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους και άλλωστε δεν είστε σίγουροι αν το νιώθετε στην παρούσα φάση. Επαγγελματικά, βλέπετε τις προεκτάσεις των θεμάτων πολύ πιο εύκολα από όσο οι άλλοι!

Ιχθυες :

Μέρα που για εσάς έχει αντιπαραθέσεις και κυρίως μεταθέσεις ευθυνών όχι μόνο από εσάς αλλά και προς εσάς… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι ζωτικής σημασίας δηλαδή θέλει αρκετή ενασχόληση για να φτάσετε σε συμφωνία και βέβαια αμοιβαίες υποχωρήσεις. Επαγγελματικά υπάρχουν πολλά που συζητούνται χωρίς όμως να μπαίνουν και στην εκτέλεση που είναι και αυτό που περιμένατε να ακούσετε!

Share.