Το κάρφωμα του Liam Gallagher για τον Calvin Harris και η πιθανότητα επανένωσης των Oasis

0

Ο Liam Gallagher πιστεύει πως ο Calvin Harris είναι το πιο γ@μημένα βαρετό πρόσωπο ever και συζητά για τη πιθανότητα επανένωσης των Oasis.
Ο πρώην frontman των Oasis, Liam Gallagher δεν μασάει τα λόγια του, λέει απλά αυτό που σκέφτεται χωρίς ντροπή. Το ίδιο έκανε και πρόσφατα, που μίλησε κατά της ιδέας ότι οι καλλιτέχνες της EDM είναι ροκ σταρ, ενώ τα έβαλε με τον Calvin Harris.

Δεν είναι μυστικό πως ο Liam μισεί τη χορευτική μουσική και τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη πλευρά της βιομηχανίας. Νωρίτερα αυτό το μήνα δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα χορευτικής μουσικής: “πρέπει να ντρέπονται για τα σκατά που κυκλοφόρησαν. Χρειάζονται κυνήγι”.

Τώρα, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Huck Magazine, ο Liam επέστρεψε και τα βάζει με τον Calvin Harris και της αντίληψης ότι οι καλλιτέχνες της χορευτικής μουσικής έχουν γίνει οι ροκ σταρ του σήμερα: “Είναι; Όχι στον κόσμο μου, δεν είναι. Τι, ο Calvin γ@μημένος Harris; Το πιο βαρετό γ@μημένο άτομο; Γ@μήσου, φίλε… Θα σου πω εγώ τι έχουν γίνει: οι νέοι λογιστές!”
Το φαινομενικό ξαφνικό ξέσπασμα της απογοήτευσης του Liam έρχεται τι στιγμή που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ του. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα αντιδράσει το κοινό στο νέο του υλικό.

Για όλους αυτούς τους οπαδούς των Oasis που είναι πρόθυμοι να αναρωτηθούν αν η μπάντα θα επανενωθεί, ο Liam λέει να κρατάνε μικρό καλάθι. Δεν έχει ακόμα καλές σχέσεις με τον αδελφό του Noel: “Οι Oasis δεν θα ξαναγυρίσουν μαζί… Όσον με αφορά, αυτός έχει μετατραπεί σε εταιρικό ανόητο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια μπάντα μαζί του και είμαι βέβαιος ότι δεν θα ήθελε και αυτός να είναι μαζί μου επίσης”.

Ο Noel από την άλλη είναι με το μέρος της χορευτικής μουσικής, πιστεύει ότι τα Defected Records είναι “καταπληκτικά” και το μυαλό του είχε καεί από την acid house.

Εσείς τι έχετε να πείτε για τα λεγόμενα του Liam;

Share.