Το «Me Provocas» του Dynoro είναι το τραγούδι που ψάχνει όλη η Ελλάδα

0

Στο Νο. 1 του Shazam για την Ελλάδα βρίσκεται ο Dynoro.

Ο ταλαντούχος παραγωγός Dynoro αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως ήρθε για να μείνει στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, καθώς το νέο του single που έχει κατακτήσει τα ραδιοφωνικά charts στο εξωτερικό, έχει φτάσει Νο. 1 του Shazam για την Ελλάδα.

Ο Dynoro είναι ένα φαινόμενο. Το 2018 εμφανίστηκε από το πουθενά και γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία, κάτι που άλλοι προσπαθούν για πολλά χρόνια.

Ενώ το κοινό δεν ήξερε σχεδόν τίποτα για αυτόν, το τραγούδι του «In My Mind» έγινε χρυσό. Ανέβηκε κατευθείαν στο No. 1 σε Spotify, Apple Music και στην κορυφή του Shazam σε 13 χώρες. Επίσης έφτασε στο Νο. 5 στις ΗΠΑ, έχει ξεπεράσει τα 710 εκατομμύρια streams και έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 3,2 εκατομμυρίων.

Ο Dynoro πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλη μία επιτυχία με το «Obsessed», την dance pop συνεργασία του με την Ina Wroldsen, το οποίο έφτασε στην πρώτη θέση των dance ραδιοφώνων στις ΗΠΑ  και απέκτησε επίσημο remix από τον Tiësto.

Μετά ήρθε το «On & On» με τον Βραζιλιάνο παραγωγό Alok και τώρα ο Λιθουανός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα καινούργιο single με έναν καλλιτέχνη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτή τη φορά ο Dynoro ανανεώνει το χρυσό τραγούδι «Me Provocas» του Fumaratto.

Ο Κολομβιανός Fumaratto είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και performers της ηλεκτρονικής σκηνής στη Λατινική Αμερική, ενώ έχει κάνει αμέτρητες sold out εμφανίσεις στη χώρα του, στην Ισπανία, στον Παναμά, στην Χιλή και στο Μεξικό, μεταξύ άλλων χωρών.

Το «Me Provocas» είναι ένα μείγμα tribal house και κολομβιανής folk μουσικής που αποκτά άλλη διάσταση με την πινελιά του Dynoro για να γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Share.
Scroll Up