Το “Rich Love” αποτελεί τη δημιουργία της συνεργασίας των OneRepublic με τους Seeb

0

Οι Αμερικανοί OneRepublic συναντούν τους Νορβηγούς Seeb για να μας θυμίσουν ότι ο πλούτος που μετρά είναι αυτός των αισθημάτων.

Ένα ακόμη νέο single από τους OneRepublic για φέτος.

Το τελευταίο άλμπουμ του αμερικανικού συγκροτήματος κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016, με τον τίτλο «Oh My My» και τα hit singles «Wherever I Go», «Kids» και «Let’s Hurt Tonight», έχοντας κάνει ντεμπούτο στο Νο3 του Billboard Top 200.
Αμέσως μετά, η μπάντα του Ryan Tedder προχώρησε σε τετράμηνη αποστασιοποίηση από τη μουσική ώστε να αναθεωρήσει το μέλλον της. Από εδώ και στο εξής, το γκρουπ θα κυκλοφορεί τραγούδια χωρίς να ανησυχεί για τη δημιουργία ολοκληρωμένων δίσκων με συγκεκριμένο ήχο.

Το πρώτο τραγούδι των OneRepublic έπειτα από τη λήψη αυτής της απόφασης κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο, με την ονομασία «No Vacancy».
Τώρα, οι OneRepublic συμπράττουν με το νορβηγικό τρίο μουσικών παραγωγών των Seeb για να κάνουν πράξη ένα ολοκαίνουριο electropop single με τίτλο «Rich Love». Σύμφωνα με το τραγούδι, δεν έχει σημασία να είναι κανείς πλούσιος, αλλά να βρει την «πλούσια αγάπη» (σε συναίσθημα).

Share.