Το “Swish Swish” της Katy Perry αποκτά… χαοτική εικόνα

0

Η Katy Perry δίνει εικόνα στη συνεργασία της με τη Nicki Minaj μέσα από το νέο δίσκο της με γενικό τίτλο «Witness» που κυκλοφορεί από τον Ιούνιο με την ετικέτα τις Capitol Records, με ένα video clip που συγκεντρώνει πλήθος τηλεοπτικών αστέρων για να φέρει το χάος και την καταστροφή.

Μία επική αθλητική αναμέτρηση όπου όλα μπορούν να συμβούν: Ένα γήπεδο μπάσκετ, δύο ομάδες, τα «πρόβατα» εναντίον των «τίγρεων» και ένα πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστεί η Katy «Kobe» Perry ως αρχηγός των «Tigers», η ηθοποιός Molly Shannon ως προπονητής της ομάδας, ο αθλητής Terry Crews ως coach των «Sheep» και ο Thor «The Mountain» Jörnsson από το «Game Of Thrones» ως αρχηγός των «Sheep».

Συμμετέχουν επίσης η Jenna Ushkowits από το «Glee», ο Gaten Matarazzo από το «Stranger Things», η ηθοποιός και σεναριογράφος Christine Sydelko και οι σχολιαστές Bill Walton και Rich Eisen μεταφέρουν στους θεατές κάθε επίθεση. Η απαστράπτουσα Nicki Minaj αναλαμβάνει το show του ημιχρόνου με με μία αξέχαστη εμφάνιση και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, με πολλούς ακόμη αθλητές και διασημότητες να δίνουν το «παρών».

Οι θεατές δε θα χάσουν ούτε μία φάση από τον ανατρεπτικό αγώνα. Ο έμπειρος σκηνοθέτης Dave Meyers, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το video clip του «Firework» και το επιτελείου κατέγραψαν όλη τη δράση.

Share.