Χωρίζουν η Shakira και ο Gerard Piqué;

0

Η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει υποστηρίζει ότι η Shakira και ο Gerard Piqué χωρίζουν, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει τροφή για εικασίες.

Μετρώντας περισσότερα από εφτά χρόνια σχέσης, η Shakira και ο Gerard Piqué μοιάζουν ως ένα ονειρικό ζευγάρι. Γονείς δύο παιδιών, του Sasha και του Milan, φαίνονταν αχώριστοι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Νέες ενδείξεις, που έχουν ήδη επισημανθεί από τον Τύπο της Ισπανίας, όπου κατοικεί το ανδρόγυνο αφού ο Gerard Piqué είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζουν ότι έρχεται το τέλος στον έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Shakira αγόρασε μόνη της ένα σπίτι στην Ισπανία και το τελευταίο διάστημα κανείς δεν έχει δει μαζί το ζευγάρι.
Συν τοις άλλοις, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Gerard Piqué έδωσε το μεγαλύτερο σημάδι για τις εξελίξεις στη σχέση του με την Κολομβιανή σταρ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συνήθιζε πάντα να πανηγυρίζει τα τέρματα που σημείωνε σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα, σημειώνοντας τον αριθμό «δύο» σε καθένα από αυτά, προς αναγνώριση της κοινής ημερομηνίας γέννησης (2 Φεβρουαρίου) που μοιράζεται με την -κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη- σύζυγό του.

Στο τελευταίο ματς, ωστόσο, ο Gerard Piqué έδειξε τον αριθμό «δύο» μόνο στο ένα χέρι, ενώ στο άλλο.. ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο, σε μία άσεμνη χειρονομία που δεν πέρασε απαρατήρητη.


Η άτακτη συμπεριφορά του τριαντάχρονου ποδοσφαιριστή φούντωσε τις φήμες για το χωρισμό του ζευγαριού, το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα επί του θέματος.

Share.