Lana Del Rey: Συνελήφθη 40χρονος στον Καναδά για απειλές κατά της ζωής της τραγουδίστριας

Ο 40χρονος άνδρας φέρεται να απειλούσε τη Lana Del Rey από τον Ιανουάριο του 2022.

Την περασμένη εβδομάδα, η καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που κατηγορείται ότι προέβη σε απειλές κατά της ζωής της Lana Del Rey πριν από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Festival d’été στο Κεμπέκ.

Μετά από σύντομη παραμονή στη φυλακή, ο 40χρονος άνδρας από το New Brunswick του Καναδά με το όνομα Denys Mallet αφέθηκε ελεύθερος.

Τοπικά ειδησεογραφικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του CTV News Montreal, μετέδωσαν αρχικά τη σύλληψη του Mallet μετά από ένα γαλλόφωνο άρθρο του Noovo Info.

Η Lana Del Rey εμφανίστηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου στο μουσικό φεστιβάλ του Κεμπέκ, στο οποίο συμμετείχαν εππίσης οι Foo Fighters, Weezer, Pitbull, Green Day και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Ωστόσο, πριν από την εμφάνιση της Lana Del Rey στο ετήσιο φεστιβάλ, η καναδική στυνομία έλαβε στα τέλη Ιουνίου καταγγελία για τις απειλές κατά της ζωής της τραγουδίστριας και ξεκίνησε αμέσως έρευνα.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το κατηγορητήριο, ο Mallet είχε «εν γνώσει του απειλήσει να σκοτώσει ή να προκαλέσει σωματικές βλάβες στην L.D.R. στην πόλη του Κεμπέκ και σε διάφορα μέρη του Καναδά από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως τις 6 Ιουλίου του τρέχοντος έτους».

Lana Del Rey

 

Σύμφωνα με το CTV, ο Denys Mallet συνελήφθη την Παρασκευή 14 Ιουλίου και φυλακίστηκε μέχρι την ακρόαση της Δευτέρας 17 Ιουλίου, όπου ο δικαστής άφησε ελεύθερο με εγγύηση τον κατηγορούμενο.

Όπως αναμενόταν, ωστόσο, ο Denys Mallet πρέπει να μην επικοινωνεί με τη Lana Del Rey στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να την προσεγγίζει προσωπικά την Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ασφάλεια της Lana Del Rey μπαίνει σε κίνδυνο από μανιακούς θαυμαστές της.

Μεταξύ άλλων περιπτώσεων, τον Φεβρουάριο του 2018 ένας άνδρας από τη Φλόριντα καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους μετά την απόπειρά του να απαγάγει οπλισμένος την τραγουδίστρια.

Ένας 43χρονος άνδρας με το όνομα Michael Hunt παρακολουθούσε τη Lana Del Rey πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στο Amway Center, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του Hunt, πριν καταφέρει να έρθει σε επαφή με την τραγουδίστρια.

Ο άνδρας συνελήφθη ένα τετράγωνο μακριά από τον χώρο της συναυλίας και στην κατοχή του βρέθηκαν εισιτήρια για τη βραδιά και ένα μαχαίρι.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
Εξώδικο στον Drake από τους διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur

Στο επίκεντρο της διαμάχης είναι ένα τραγούδι τεχνητής νοημοσύνης με την ψεύτικη φωνή του Tupac. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Tupac Shakur έστειλαν εξώδικο στον Drake, ζητώντας του

Περισσότερα»