Η πέμπτη εμφάνιση της Taylor Swift στο «Saturday Night Live».

Η Taylor Swift τραγούδησε στο «Saturday Night Live» τη δεκάλεπτη έκδοση του «All Too Well»

Η Taylor Swift επέστρεψε στο «Saturday Night Live» για να ερμηνεύσει το βράδυ του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου τη δεκάλεπτη έκδοση του «All Too Well», από το νέο άλμπουμ της «Red (Taylor’s Version)», το οποίο κυκλοφόρησε μία ημέρα νωρίτερα.

Στην πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση της εκτεταμένης εκδοχής του «All Too Well», η 31χρονη pop star εμφανίστηκε στη σκηνή, που ήταν καλυμμένη με φύλλα, φορώντας μόνο μαύρα και ένα κόκκινο κραγιόν, ενώ έπαιζε μια ακουστική κιθάρα.

Στο φόντο έπαιζαν πλάνα από την ταινία μικρού μήκους για το «All Too Well».

Όταν η εκπληκτική εμφάνιση της Taylor Swift στο «Saturday Night Live» πλησίασε στο τέλος της, από την οροφή άρχισε να πέφτει ψεύτικο χιόνι, καλύπτοντας του ώμους της τραγουδίστριας.

Η αστέρας της pop έκανε μόνο μία εμφάνιση στο «Saturday Night Live» αντί να ερμηνεύσει δύο τραγούδια, όπως συνηθίζεται να κάνουν οι καλλιτέχνες που είναι καλεσμένοι της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής.

Η δεκάλεπτη έκδοση του «All Too Well» είναι ένα από τα εννέα bonus τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο «Red (Taylor’s Version)» της Taylor Swift, τη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «Red» που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2012.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε μία ταινία μικρού μήκους για την εκτεταμένη έκδοση του «All Too Well» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Dylan O’Brien («Maze Runner») και η Sadie Sink («Stranger Things»), σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας τραγουδίστριας.

Πριν ανέβει στη σκηνή του «Saturday Night Live» για να τραγουδήσει, η Taylor Swift συμμετείχε σε ένα κωμικό σκετς της εκπομπής με τίτλο «Please Don’t Destroy», στο οποίο ο Pete Davidson σε καυτηριάζει το κωμικό τρίο «Three Sad Virgins» των Ben Marshall, John Higgins και Martin Herlihy.

Αυτή ήταν η πέμπτη εμφάνιση της Taylor Swift στο «Saturday Night Live» και η πρώτη εμφάνισή της στην εκπομπή μετά από δύο χρόνια.