10 χρόνια Game of Thrones: Επικά tweets ζητούν να ξαναγυριστεί η 8η σεζόν

0

Δέκα χρόνια πριν στις 17 Απριλίου, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς που έμελλε να χαρακτηρίσει την ιστορία της τηλεόρασης. Το Game of Thrones έφτασε στα σπίτια μας και, ακόμα κι αν ανήκες σε εκείνους που είχαν διαβάσει πρώτα τα βιβλία, ένιωσες τη διαφορετική εμπειρία που σου προσέφερε η παραγωγή πίσω από τη δημιουργία του.

Έχουμε ζήσει επικές σκηνές. Εξελίξεις της ιστορίας του George R. R. Martin που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ με όλο αυτό το συναίσθημα που μας προκλήθηκε. Την ποικιλία των συναισθημάτων. Τη συγκίνηση. Τον θυμό. Τη χαρά. Τον έκπληξη. Όλα όσα έκαναν τη σειρά αυτό που ήταν.

Μπορεί η τελευταία σεζόν να ήταν κατά γενική ομολογία κακή και καμία σχέση με ό,τι προηγήθηκε, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί τα επικά επεισόδια μέχρι τότε. Red Wedding, Purple Wedding, Battle of Bastards, και πολλές ακόμα στιγμές που συζητάμε μέχρι σήμερα και που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Το HBO, λοιπόν, για να γιορτάσει την επέτειο, έφτιαξε νέα τρέιλερ για την κάθε σεζόν και άρχισε ένα προμοτάρισμα εκ νέου για το όλο story. Το κοινό, όμως, ανταποκρίθηκε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ξεκίνησαν όλοι να ζητάνε η επέτειος των 10 ετών να εορταστεί με το να ξαναγυρίσουν την 8η και τελευταία σεζόν. Και δεν είναι ότι απορούμε.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις μερικά από τα κορυφαία tweets σχετικά με το θέμα.

Share.