ΚΡΙΟΣ :Κανείς δεν ξέρει που βγάζει το μονοπάτι

Πολλά πράγματα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, είτε πρόκειται για γνωριμίες στα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου. Το πρόσημο είναι γενικά θετικό κι αυτό καλά θα κάνεις να το θυμάσαι ακόμη κι αν δεις τα σχέδια σου να παίρνουν αναπάντεχη τροπή, ακόμη και να ματαιώνονται. Οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε διαδρομές που ούτε καν υποψιαζόσουν, υπό την επίδραση της σεληνιακής έκλειψης του Σαββάτου. Μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο το να συνέλθεις από το σοκ και να σου φανεί ότι οι εξελίξεις δεν έχουν πολλή πλάκα κι ότι τελικά δεν θα περάσεις καλά, όμως δώσε λίγο χρόνο πριν καταλήξεις.

Στα ερωτικά σου παλεύεις για σύμπνοια, όμως είσαι σε αρκετά εγωκεντρική περίοδο κι αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Επίσης, καλό θα ήταν να αναγνωρίσεις ότι στηρίζεσαι πολύ στους φίλους σου αυτό τον καιρό και να μην αφήσεις διαφωνίες να περιπλέξουν τα πράγματα. Αν έχεις παιδιά, έχε το νου σου, ίσως χρειαστούν παραπάνω βοήθεια με τις υποχρεώσεις τους.

TΑΥΡΟΣ :
Καινούργια δεδομένα και μικρά σοκ

Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να αποφύγεις την γκρίνια και την κάπως αρνητική ψυχολογία αυτή την εβδομάδα. Με την έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου, τα πράγματα στη δουλειά σου παίρνουν δύσκολη τροπή και οι εξελίξεις μάλλον σε σαστίζουν αφού αναστατώνουν τη ροή στην καθημερινότητά σου και διαταράσσουν της οικονομικές σου συνεργασίες. Πάντως, παρά τα όσα μαθαίνεις, δεν το βάζεις κάτω και είσαι έτοιμος να κυνηγήσεις και πιο δημιουργικά και πιο προσοδοφόρα πράγματα. Να το κάνεις, αλλά μην περιμένεις να είναι εύκολο ή να φέρει άμεσα αποτελέσματα. Στα προσωπικά σου, δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις αλλά και να είσαι ανοιχτός με τον απέναντι ή να απολαύσεις προσωπικές στιγμές.

Έχεις παραπάρει τα πράγματα σοβαρά και αυτό σε δυσκολεύει παρά σε βοηθάει. Επειδή λοιπόν όντως μαζεύονται πολλά, βάλε στο πρόγραμμα ορισμένα πράγματα από σένα για σένα, για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να φροντίσεις την υγεία σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις οικογένειας και καριέρας, από σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ :
Καινούργιες προσλαμβάνουσες, καινούργια οπτική

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο την Τρίτη βελτιώνει περαιτέρω τη διάθεσή σου και σε βοηθάει να δεις με άλλο, τρυφερότερο μάτι ερωτικές και φιλικές εκκρεμότητες. Η έκλειψη Σελήνης που γίνεται το Σάββατο ανακατεύει αρκετά αυτά που πίστευες ότι θέλεις σε προσωπικό επίπεδο και ιδιαίτερα στο θέμα σχέση. Εάν είσαι δεσμευμένος θα χρειαστείς περισσότερο χώρο για να ασχοληθείς με τα δικά σου, με τους φίλους σου και γενικά με την προσωπική σου ατζέντα. Αν είσαι ελεύθερος δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε γνωριμίες που έρχονται μέσα από το φιλικό και συγγενικό σου κύκλο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αρκετά τις προσδοκίες σου από το θέμα έρωτας και σχέση.

Στα επαγγελματικά σου, περιμένεις μία μετατόπιση, είτε με αλλαγή χώρου είτε με αλλαγή του που εστιάζεις τον όγκο της δουλειάς σου αλλά και την προσοχή σου. Να είσαι έξτρα προσεκτικός αν ανακατεύεσαι με το εξωτερικό, γιατί εκεί οι εξελίξεις μπορεί να είναι πραγματικά ανατρεπτικές.

KΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομική αναστάτωση και συναισθηματικοί χειρισμοί

Τα φώτα σβήνουν για λίγο στα οικονομικά σου, με την έκλειψη του Σαββάτου, τόσο λόγω εξελίξεων στην προσωπική σου εργασία όσο και λόγω αλλαγών στο οικογενειακό εισόδημα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αρκετές κουβέντες για χρήματα που σου οφείλονται, αλλά και για τη δική σου αρνητική ψυχολογία σχετικά. Έχεις την εντύπωση ότι η ρουτίνα σου φρενάρει σημαντικά και μαζί της και η αισιοδοξία σου, όμως δώσε βάση, γιατί παραμένει η διαπραγματευτική σου ικανότητα και οι φίλοι και συγγενείς είναι στο πλάι σου.

Στο ερωτικό κομμάτι, χρειάζεται να επιδείξεις αρκετή προσοχή για να μην βγεις χαμένος από συναισθηματικούς χειρισμούς που πηγαίνεις να κάνεις και, γενικά, να μην τα δεις όλα πολύ δραματικά, πολύ μαύρα, πολύ μεγάλα ή αντιθέτως ανάξια λόγου. Κοινώς, απόφυγε τα άκρα και μίλα με όσο περισσότερη ειλικρίνεια μπορείς για να καθησυχάσεις τις φοβίες, τις ζήλειες και την κτητικότητα, αφού τα μισά λόγια, οι σιωπές και οι ανακρίβειες απλά θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη χειρότερα

ΛΕΩΝ :
Αέρας αλλαγής και καινούργια γνώση

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, από την Τρίτη, σίγουρα σε ωθεί να βγεις από μία μονότονη ρουτίνα, να κυκλοφορήσεις, να συζητήσεις και να δεις πιο ψυχαγωγικά, πιο ευφάνταστα, πιο πρωτότυπα πράγματα. Η έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου ωστόσο, που γίνεται στο ζωδιακό σου άξονα δημιουργεί μια αβεβαιότητα για το αν και κατά πόσο η ερωτική σου ζωή και η σχέση σου μπορεί όντως να ανταποκριθεί και να σε βοηθήσει να περάσεις καλά. Πάντως, στο μενού υπάρχουν και άφθονες επιμορφωτικές και ευχάριστες ασχολίες αλλά και η δυνατότητα να συνειδητοποιήσεις επικοινωνιακά χάσματα στα ερωτικά σου, να ξανασκεφτείς μία γνωριμία που έκανες και τελικά να καταλήξεις αν μπορείς μαζί του/της να είσαι ο άνθρωπος που θέλεις και να κάνεις τα πράγματα που επιθυμείς.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα συνεχίζουν σε αρκετά στρωτούς ρυθμούς, με μόνο συννεφάκι τη δυσαρέσκεια που ενδέχεται να αισθανθείς για τους συνεργάτες σου και ίσως τη δική σου αγωνία να προχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :
Έξοδα και σεξουαλικότητα στα ύψη

Με το χέρι στην τσέπη σε βρίσκει η εβδομάδα, αφού καλείσαι να χρηματοδοτήσεις ουκ ολίγα, ξεκινώντας από έξοδα ρουτίνας, έξοδα για το σπίτι σου και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με οργανισμούς ή δημόσιο ή έχουν και νομικές προεκτάσεις. Η έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου σε βγάζει αρκετά από το πρόγραμμά σου, ανατρέποντας το σχεδιασμό που είχες κάνει γιατί αναγκάζεσαι να περιορίσεις τη δραστηριότητά σου λόγω θεμάτων που άπτονται της οικογένειάς σου. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και η υγεία σου αυτή την εβδομάδα.

Δεν πρέπει χαθείς σε δαιδάλους άγχους, σεναρίων και κακής διάθεσης. Για να το κάνεις επιβάλλεται να αξιοποιήσεις την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση ως αγχολυτικό και πανάκεια. Το να εισπράξεις σε ερωτικό ή και αυστηρά σεξουαλικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου από το θέμα σχέση, αλλά σίγουρα θα δράσει εξισορροπητικά και θα σε βοηθήσει να επιπλεύσεις. Και επιπλέον να συζητήσεις σοβαρά και μάλλον επίπονα θέματα λιγότερο φορτισμένος.

ΖΥΓΟΣ :

Συνειδητοποιήσεις κι εξελίξεις επί του ερωτικού

Με την έκλειψη Σελήνης, το Σάββατο, περιμένεις να πέσει ένα σεντόνι στο θέμα επικοινωνία τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Προτάσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις που σου φαινόταν χαρά θεού, αρχίζουν και σου φαίνονται ύποπτες. Στα ερωτικά σου, έχε το νου σου για οποιαδήποτε γνωριμία κάνεις αυτές τις ημέρες γιατί έχει τη δυναμική να σε ταρακουνήσει σεξουαλικά και να σε αφήσει άφωνο. Αν τώρα είσαι δεσμευμένος, καιρός να το πάρεις απόφαση ότι με τα λόγια δεν βγάζεις άκρη και ταλαιπωρείσαι, και να πάρεις το δρόμο προς την κρεβατοκάμαρα.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι σε μάλλον επίπεδη κατάσταση, με συνηθισμένες μικροεντάσεις. Αν συζητάς κάτι καινούργιο, αυτές τις μέρες οι εξελίξεις ή μάλλον η απουσία πληροφόρησης και εξελίξεων σε κρατάει σε μία περίεργη προσμονή. Η αναδρομή του Δία τη Δευτέρα αναμένεις να σου δημιουργήσει ένα μικροποβληματισμό σε σχέση με το πώς επικοινωνείς τον εαυτό σου στους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, αλλά και τον τρόπο σκέψης σου εν γένει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Φορτωμένο πρόγραμμα και διάθεση για ξάπλες

Αυτή η εβδομάδα έρχεται με πολύ νωχελική διάθεση στην οποία όμως δυσκολεύεσαι να παραδοθείς, αφού δουλειά υπάρχει πολλή και επείγουσα και τα ερωτικά σου σε κυνηγάνε για να κάνεις συμμαζέματα ψυχολογικής φύσεως ή να αποφασίσεις πως θα ταιριάξεις τη σχέση σου μέσα στο τοπίο της καθημερινότητάς σου. Πάντως το κλίμα στο σπίτι σου είναι φορτισμένο αρνητικά και γι’ αυτό ευθύνονται τόσο τα οικονομικά, όσο και οι αλλαγές που γίνονται στο τι απολαμβάνεις.

Φαίνεται ότι αυτά που έκανες πάντα, δεν είναι πια αρκετά καλά. Θα είναι σωτήριο για σένα να μην παραδοθείς αμαχητί στη διάθεσή σου να κλείσεις σαν στρείδι και να μη λες κουβέντα. Ίσα ίσα το να καλέσεις κόσμο στο σπίτι σου και να συζητήσεις πέντε πράγματα που σε απασχολούν θα βοηθήσει πολύ στην εκτόνωση της έντασης. Και στα επαγγελματικά σου, αισθάνεσαι προς στιγμήν ότι χάνεις τα πατήματά σου γιατί συνειδητοποιείς ότι αυτά που θέλεις να κάνεις, απαιτούν άλλου είδους βάσεις.

TΟΞΟΤΗΣ:
Επικοινωνία: ώρα μηδέν

Αρχικά, οπλίσου με υπομονή γιατί από τη μία δεν θέλεις να καθίσεις σε ένα σημείο και να βάλεις γλώσσα μέσα αυτή την εβδομάδα, από την άλλη η τεχνολογία και τα μηχανήματά σου δεν συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η έκλειψη του Σαββάτου μπορεί να δημιουργήσει αρκετή ασυνεννοησία και να σε δυσκολέψει αρκετά στο να πεις αυτά που θέλεις. Τελικά όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι ίσως δεν φταις μόνο εσύ, αλλά και ο φιλικός σου κύκλος που πιθανώς χρειάζεται νέο και πιο κατάλληλο αίμα.

Άλλωστε οι ημέρες θα σε φέρουν σε επαφή με τους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτές τις συνειδητοποιήσεις, είτε πρόκειται για έναν έρωτα, είτε για μια φιλία με την πρώτη ματιά. Το θέμα της ασυνεννοησίας υπάρχει και στα επαγγελματικά σου, εκεί όμως χρειάζεται απλώς να κάνεις υπομονή γιατί ό,τι δεν συμβαίνει τώρα, απλώς ανοίγει την πόρτα για κάτι σαφώς καλύτερο, στον επόμενο τόνο.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ :
Επαγγελματική επιβράδυνση, μάλωμα με τη χαλάρωση

Η καριέρα σου φρενάρει για λίγο, πράγμα που σου δημιουργεί αρκετή ανησυχία, αφού η έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου συμπαρασύρει και τα οικονομικά σου, φέρνοντας ταυτόχρονα έξοδα αλλά και καθυστερήσεις στην είσπραξη των όσων σου χρωστάνε. Ωστόσο αυτή η βραδυπορία δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να διανθίσεις τη ρουτίνα σου με πιο χαλαρές κι απολαυστικές δραστηριότητες ή για να μάθεις κάτι καινούργιο. Εννοείται ότι θα κουβαλήσεις τα ζητήματά σου και στο σπίτι, αλλά για μία φορά με πιο δημιουργική διάθεση ώστε να βρεις τρόπο να συνδυάσεις το θέμα οικογένεια και το θέμα δουλειά.

Άλλωστε η ένταση που αισθάνεσαι στο σπίτι σου είναι ήδη αρκετή και πραγματικά χρειάζεται μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση και να διαθέσεις χρόνο για να κάνεις τον παραπάνω συνδυασμό. Ειδάλλως θα είναι δύσκολο να αποφύγεις την ένταση, κυρίως με το σύντροφό σου, παρά το γεγονός ότι έχεις ανάγκη από πολλή στήριξη και καλοπέραση αυτές τις μέρες και λιγότερα σενάρια και σοβαρότητα.
YΔΡΟΧΟΟΣ :
Ή οι άλλοι ή εγώ

Η έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου γίνεται στο ζωδιακό σου άξονα και σου εφιστά την προσοχή στον εαυτό σου και την υγεία σου και μία ιδιαίτερη φροντίδα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις κουβέντες σου. Αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αφού η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την Τρίτη σε εξωθεί να πεις όσα δεν έχεις πει από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, ειδικά επάνω στα θέματα σεξ, συντροφικότητα και περνάμε καλά.

Στην προσπάθειά σου να εστιάσεις στον εαυτό σου και να πεις αυτά που θέλεις, δεν φαίνεται να βοηθάνε ούτε οι φίλοι, ούτε ο άνθρωπός σου που καθυστερούν χαρακτηριστικά να χωνέψουν τις δικές σου αλλαγές και προτιμούν να σε βλέπουν όπως τους βολεύει. Το ίδιο μοτίβο αντιμετωπίζεις και επαγγελματικά, όπου τραμπαλίζεσαι ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ για σένα κι αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα. Προφανώς, ο συντονισμός με το δεύτερο ενέχει καταπίεση.

ΙΧΘΕΙΣ :
Χαμηλή ενεργειακή στάθμη και αλλαγή προφίλ

Η εικόνα σου στη δουλειά και στον κύκλο σου πηγαίνει προς ολική αναδόμηση και η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις και τρελό κέφι να ασχοληθείς. Η έκλειψη Σελήνης του Σαββάτου σε φέρνει ενώπιον σωρού επαγγελματικών συνηθειών και πεποιθήσεων που πάνε προς το τέλος τους, ακόμη και σε συνεργασίες που οδεύουν προς λήξη. Το θέμα είναι ότι εσένα η διάθεσή σου είναι για φαγητό έξω, σεξ, ψώνια και ύπνο, πράγμα που σίγουρα μπερδεύει τις καταστάσεις.

Αυτά τα τελευταία καλό θα ήταν να τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου, διαφορετικά η διάθεσή σου κινδυνεύει να βουτήξει στα βαθιά και να συμπαρασύρει και τη σωματική σου υγεία. Στα προσωπικά σου δεν είσαι στην πιο εξωστρεφή σου στιγμή, οπότε επένδυσε περισσότερο σε αγκαλιές, χειρονομίες και σε ό,τι μπορείς να απολαύσεις με το σώμα σου. Γενικά, μην έχεις πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου αυτή την περίοδο, συμβαίνουν πολλά μέσα σου και θέλουν το χρόνο τους για να ηρεμήσουν.

Share.