Η Adele επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Easy On Me» την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου!

0

Η Adele δίνει μία πρόγευση από το πρώτο τραγούδι της μετά από πέντε χρόνια.

Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επανεμφάνιση της Adele είναι γεγονός.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την Τρίτη (05/10) την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού της μετά από πέντε χρόνια και έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελεαστικό teaser διάρκειας λίγων δευτερολέπτων.

Το νέο single της Adele θα έχει τον τίτλο «Easy On Me» και θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Στη σύντομη πρόγευση από το μουσικό βίντεο που θα συνοδεύσει το «Easy On Me», η Adele βάζει μια κασέτα με τον τίτλο του τραγουδιού στο κασετόφωνο του αυτοκινήτου της, ανεβάζει την ένταση και βγάζει το αριστερό της χέρι έξω από το παράθυρο για να πιάσει τον άνεμο καθώς οδηγεί στο δρόμο, ενώ στοίβες από παρτιτούρες σκορπίζονται στον αέρα, πίσω από το γεμάτο τρέιλερ που μεταφέρει με το vintage όχημά της.

Το teaser δίνει μόνο μια μικρή εικόνα των ματιών, των χεριών και ενός μέρους του προσώπου της τραγουδίστριας, αλλά συνολική ατμόσφαιρα είναι αναμφισβήτητα χαρακτηριστική της Adele.

Το «Easy On Me» αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της 33χρονης τραγουδίστριας.

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για την επικείμενη δισκογραφική επάνοδο της Adele φούντωσαν από μία σειρά διαφημιστικών πινακίδων με τον αριθμό «30» που εμφανίστηκαν σε τυχαίες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ο αριθμός «30» προβλήθηκε επίσης σε ορόσημα, σε σημεία όπως έξω από το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, στο Κολοσσαίο στη Ρώμη και στο Empire State Building στη Νέα Υόρκη, γεγονός που οδήγησε τους θαυμαστές στην υπόθεση ότι το νέο άλμπουμ της Adele θα φέρει τον τίτλο «30», ακολουθώντας το μοτίβο των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών της, «25», «21», και «19», που ονομάστηκαν με βάση την ηλικία που είχε η τραγουδίστρια όταν ξεκίνησε τη δημιουργία τους.

Share.